Hastane çantasını ne zaman hazırlıyorsunuz

Ben bazilarini görüyorum büyük bir valiz doldurup gidiyorlar anlamadigim sezeryan da 2 gün normal doğum da 1 gun kaliniyor bu kadar doldurup yuk yapmayi anlamıyor ben 2 doğumum da normal oldu biri suni sancı ile digeri kendi sancim ile ama ben ufak valiz goturdum bebegi 2 takim koydum ufak bi ornek söylemek gerekirse sizede fikrinizi sormak istedim

3 Beğeni

Ben çok bilemem ama deneyimli annelerimiz size yardımcı olacaktır bence evhamdan ya yetmezse ya az olursa düşüncesiyle çok alınıyo

2 Beğeni

Yani ben fazlasina gerek duymuyorum da sadece kacinci hafta hazirlamam lazim onu merak ettim

1 Beğeni

35.Haftada bavulumu hazırladım. Ben de koca bavulla gittim çünkü evimiz hastaneye çok uzak. 5 bebek takımı koydum gelesiye kadar hepsi kirlendi :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

3 Beğeni

Ya bana gerekmiyor galiba ne bilem :crazy_face:beynim döndü

2 Beğeni

Bende mini bavulla gidicem hazırladım yeni bitti

3 Beğeni

Benden biri çıktı

2 Beğeni

Burda normalde sezeryanlada 1 gün tutuyorlar zaten

2 Beğeni

Siz nerede oturuyorsunuz

2 Beğeni

Ben eskişehir’de oturuyorum

2 Beğeni

Ben de bir gün kaldım ama evim çok uzak diye bilerek çok eşya aldım gerekirse geri dönsün sıkıntı yok dedim

3 Beğeni

Sezeryan mi normal mi

1 Beğeni

12 saat suni sancı çetim sezaryen ile final yaptım

2 Beğeni

Allah Allah burda arkadaslarim oldu sezeryan 2 gun kalip ciktilar ben ikiside normal doğum yaptim bi gece kalip ciktim

2 Beğeni

Ben hala hazirlamadim ama kucuk bavul yapacam hastane ozel oldugu icin bebek icin kiyafete izin verilmiyo sadece cikinca getire bilirler bir kendime hazirliycam bu kadar fazla biseye ihtiyac yok bence

3 Beğeni

Sakaryadayım yeni uygulama 1 gün ciddi bişey olmadığı sürece dediler

3 Beğeni

Değişmiş mi daha bir ay önce arkadaslarim arka arkaya sezeryan oldu 2 gece kaldilar ben istanbuldayim suan şaşkınım

2 Beğeni

Belki paketleri iki gecedir acıbadem paketinde 2 gece görmüştüm

2 Beğeni

Avcilarda her hastanede oyle medicana hospital v.s hepsi ayni

2 Beğeni
  1. Haftadyim bu hafta eksikleri tamamlayıp hazırlığa basliyicam bu defa erken gelecekmiş.gibi.bir his var içimde niye öyle bilmiyorum erkenden hazır olsun aklımda kalmasın dedim
3 Beğeni