Ben bazilarini görüyorum büyük bir valiz doldurup gidiyorlar anlamadigim sezeryan da 2 gün normal doğum da 1 gun kaliniyor bu kadar doldurup yuk yapmayi anlamıyor ben 2 doğumum da normal oldu biri suni sancı ile digeri kendi sancim ile ama ben ufak valiz goturdum bebegi 2 takim koydum ufak bi ornek söylemek gerekirse sizede fikrinizi sormak istedim
Ben çok bilemem ama deneyimli annelerimiz size yardımcı olacaktır bence evhamdan ya yetmezse ya az olursa düşüncesiyle çok alınıyo
Yani ben fazlasina gerek duymuyorum da sadece kacinci hafta hazirlamam lazim onu merak ettim
35.Haftada bavulumu hazırladım. Ben de koca bavulla gittim çünkü evimiz hastaneye çok uzak. 5 bebek takımı koydum gelesiye kadar hepsi kirlendi
Ya bana gerekmiyor galiba ne bilem beynim döndü
Bende mini bavulla gidicem hazırladım yeni bitti
Benden biri çıktı
Burda normalde sezeryanlada 1 gün tutuyorlar zaten
Siz nerede oturuyorsunuz
Ben eskişehir’de oturuyorum
Ben de bir gün kaldım ama evim çok uzak diye bilerek çok eşya aldım gerekirse geri dönsün sıkıntı yok dedim
Sezeryan mi normal mi
12 saat suni sancı çetim sezaryen ile final yaptım
Allah Allah burda arkadaslarim oldu sezeryan 2 gun kalip ciktilar ben ikiside normal doğum yaptim bi gece kalip ciktim
Ben hala hazirlamadim ama kucuk bavul yapacam hastane ozel oldugu icin bebek icin kiyafete izin verilmiyo sadece cikinca getire bilirler bir kendime hazirliycam bu kadar fazla biseye ihtiyac yok bence
Sakaryadayım yeni uygulama 1 gün ciddi bişey olmadığı sürece dediler
Değişmiş mi daha bir ay önce arkadaslarim arka arkaya sezeryan oldu 2 gece kaldilar ben istanbuldayim suan şaşkınım
Belki paketleri iki gecedir acıbadem paketinde 2 gece görmüştüm
Avcilarda her hastanede oyle medicana hospital v.s hepsi ayni
- Haftadyim bu hafta eksikleri tamamlayıp hazırlığa basliyicam bu defa erken gelecekmiş.gibi.bir his var içimde niye öyle bilmiyorum erkenden hazır olsun aklımda kalmasın dedim