Hastane çantasını ne zaman hazırlıyorsunuz

Saglikla gelsin minik​:hugs::palms_up_together:t3:

3 Beğeni

Hepimizin ki inşallah şunu çok iyi anladım 30. Yaştan sonra hamilelik sanki biraz zor oluyor yada benim mi biraz zor geçti bilmiyorum 33 yaşındayım ilk kızımda 27 yaşındaydım bunda çok zorlandım belimden aygima vuran bir ağrı var geçmek bilmeyen hamileliğimin ilk ayindan bu zamana kadar :pensive:

2 Beğeni

Allah yardımcımız olsun canım zor ama sonu cok güzel

1 Beğeni

Hazir bir iki bisey koyucam

Ikea dan posetler aldim buzluk poseti Paket paket yaptim yazdim ustlerini

3 Beğeni

30 dan sonra hamilelik zorun zoru oluyor bunda zorlandigim kadar oglumda zorlanmadim hic oglumda kus gibiydim bunda sanki butun agirliklar benimle

4 Beğeni

30 haftamda hazırlamıştım.)

2 Beğeni
  1. Haftadayim yeni hazirladim bi bebek icin çanta birde kendim icin hazirladim hastane işi belli olmaz kirlenir falan ihtiyac olur diye kendime bile bi kac takim pijama koydum fazla olsun da eksik olmasin
5 Beğeni

Arkadaşım büyük valizle gitmiş koydukları 40 ini çıkarır bence. Çok abartmamak gerekli. Benim 2 hafta önce hazırlandi. Ben hazırlamamistim. Şükür yine ertelendi. Ama şimdi düzgünce hazırladım. Ama küçük boy valiz doldu. ( Şuan 27. Haftadayim)

3 Beğeni

Hollandada isleyis farkli benim sezeran ihtimalim oldugu icin 4 gun kaliyoruz. Tecrubeyle sabit ilk cocugumdan. Sizde nasil bilemem tabi. Her hamilenin ve bebegin durumu da farkli Kimin neyi ne kadar batiracagi belli olmaz. Onun icin azdan cok daha iyi.

3 Beğeni

Kizlar hastane cantasina biberon koymalimiyiz emzik koyucam ama biberon bilmiyorum unutmusum vallaha

3 Beğeni

Ben koydum meme reddi yasarsam

1 Beğeni

O zaman koyucam bende ne olur olmaz diye

1 Beğeni

Biberon şart arkadaşım benim kızımda sütüm gelmedi bir türlü sonra doktor satılık olur hemen mama verin dedi hemşireler hemen bıberon istediler mama yapıp getirdiler o yüzden 30 ml olan çok ideal oluyor

1 Beğeni

@Medisim @2cocukannesi mamayı kaşık ile verirseniz meme reddi yaşama ihtimaliniz düşer yani biberonu sadece ölçek olarak kullanmalısınız

Bence koy bazen bebekler emmekte zorlaniyor o yuzden mama yada sut sağıp veriyorlar

1 Beğeni

Tesekkur ederim canim oyle yapicam oglumda yasadigim icin kizdada yasamak istemiyorum o durumu

2 Beğeni