Hastane çantasına mama ve biberon

Hastane çantanıza mama ve biberon koydunuz mu kızlar

1 Beğeni

Ben özel hastabede doğum yaptım. 35 haftalık doğum yapınca sütüm hemen gelmedi o yüzden mama verdiler bebeğe ama hastane kendi mamasından verdi. İlk zamanlar biberonla değil enjektörle verdik.

1 Beğeni

Duymuştum bunu daha öncede özel hastanelr veriyor demekki güzelmiş aslında ben devlette doğum düşünüyorum bi sorarım verirler mi yoksa garanti olsun diye koyarım teşekkür ederim

Normalde mama istemiyorlar emzirme odaklı oluyorlar eğer süt gecikir diye hastane veriyor ama hastanenin verdiğini tercih etmeyenler alsın diyor pazartesi günü bizzat baş ebe hemşire ile oturdum konuştum

Genelde önerilmiyor kendinizi emzirme odaklı hazirlamaniz söyleniyor gerektiğinde temin edilmesi zor şeyler değil ben koymayı düşünmüyorum

1 Beğeni

Bnde gebe okuluna gittim.bugun ebeye sordum gerek yok demişti aynen siz liste aldınız mı alcaktiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen her hastane kantinin de eczane vs var zaten hiç gerek bile kalmaz inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Burda paylaştım canim

Ben de ozel hastanede doğum yaptım serviste mama verdiler biberonu ölçek olarak kullandim kaşık ile verdik

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Mama değil de bende biberon koydum emmezse sağarım kendimi hastanede diye :smiling_face_with_three_hearts:

Evet mama koymaktansa kendi sütünu sağmak daha iyi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim canım :hugs:

Ben koymuştum ne olur ne olmaz diye

Benim ilk doğumumda da aynısını yaptım canm. Sadece biberon koymuştum benim oğlan emmedi bi türlü hastanede hemşireler sağma makinesi getirdi onunla biberona sağıp vermiştim

Ben koymustum ama lazim olmadi Sundan verdiler