Bakın canım resmen doğum bölümüne çıktım baş ebe hemşire ile tanıştım konuştuk adamdan fırça yedim resmen diyor kahve de iceydin neyse
Bebek için;
- 3-4 tane hastane çıkışı kaç parça olacağı sana kalmış
- 2-3 tane takım Zıbın
- Ağız silme mendili 2-3 tane
- Battaniye her ikisi de olur dedi
- Biberon (hastane veriyor dedi ama size kalmış kullanmak istemezseniz kendiniz getirin dedi)
- Bebek maması ( hastane temin ediyor dedi hatta hiç önermiyoruz mama ama anne sutubazen geçilebiliyor onun için dedi)
- Bir paket bez ıslak mendil pişik kremi yeterli dedi
Anne için;
- 2 tane önden düğmeli rahat pijama takımı (kolu rahat açılanlardan olsun serum takarken sorun olmasın dedi fakir kolda tercih edebilirsiniz dedi)
- 1 tane boydan gecelik sezeryan olabilirsiniz her ihtimale karşı kalsın bazı hastalar hasas oluyor dedi
- kilot bez ve normal orkid
- 2 tane çorap, terlik, hırka yada yelek yürüyünce sırtınıza almanız için
- 2 tane emzirme atleti veya sudyeni
- 3 tane iç çamaşırı pamuklu
- çıkış için rahat kıyafet
- El havlusu
- 1-2 tane alt pijama alabilirsiniz dedi kanamaniz yoğun olabilir ama gerek olmuyor dedi
He birde fotoğraf çekimi yapilicaksa ona göre kendiniz tercih ettiğiniz anne bebek kombini olabilir dedi
Bazı anneler titiz kendi çarşaf yastık pikelerini getiriyor dedi
Ben göğüs pompası vs dedim hiç gerek yok hatta hiç önermiyoruz dedi normal bebeğin emip sütun gelmesini istiyoruz çünkü pompa ile cekincd süt kanalları beyine sinyal veriyor ama bu sefer ikiz gebelik gibi aşırı süt geliyor bu da memede rahatsızlıklapr oluşturuyor dedi