Hastane çantası(Pişik kremi)

Selam hanımlar, yavaş yavaş hastane çantası hazırlamaya başladım merak ettiğim bir şey var; pişik kremi koymalı mıyız? Doğar doğmaz ihtiyaç oluyor mu?

Her ihtimale karşı ben koydum

1 Beğeni

Her ihtimale karşı koydum ama kullandım ya

1 Beğeni

Bende alıp koymuştum. Eninde sonunda alacaksın zaten :woman_facepalming:t3: dursun elinin altında :hugs:

1 Beğeni

Almak sorun değil de gerçekten kullanılıyor mu onu merak etmiştim​:innocent: Teşekkürler yorumlar için​:folded_hands:

Valla ben sezeryan oldum hastanede bebekle ben ilgilenemediğim için kullanılmadı çanta da gitti geri döndü

1 Beğeni

Koyabilirsiniz tabi ama ebeler pek istemiyor zaten pişik olmadan da sürülmemesi lazım öyle seylerin

1 Beğeni

Ben de çok istemiyorum acıkcası ıhtıyac olmadıkca sürmek doğru gelmiyor

1 Beğeni

Kuzum merhaba bebekler malum surekli bez takılı olduğu için pişik oluyorlar yani bu kfemler pisigi gidermek için değil önlemek için kullanılıyor .nemlendirmezsen zaten o zaman pişik olur

1 Beğeni

Hangi pişik kremini kullanıyorsunuz hanimlar

Anladımmm, çok teşekkürler

Bepanthol kesinlikle , sudocrem çok övdü arkadaslarim başta da onu almistim pişik oldu sonra bepantol aldık 100 Gr bulabildiğimiz en büyüğü çabuk bitiyor die geçen hafta sudocrem 400 Gr aldık ama üç gün geçmeden kızım pişik oldu daha önce belki bezden olmuştur dedik yeni degismistim bezi ama simd ki emin oldum ve tekrar bepanthol aldık asla şaşmam bundn sonra asla pişik yapmıyor ve pişik olduğu zaman bu kremler fayda etmiyr zaten kontrolde Dr iki krem hazdi da anvak oyke geçti pisigi .ş

2 Beğeni

Aynen öyle pişik kreminde en iyisi bepanthol. Sudokremmiş müstele mı ne otmuş falan asla fayda etmedi bebeğime ilk kez ıslak mandil değişik kullandım oda eşim kalmadıgı için aynı markanın farklı olanını almş hemen pişik oldu . Bepanthol sürdüm 1 günde geçirdi en iyisi

İçeriği temiz olanları öneririm. Incia, Heaven on Eart gibi markalar var İnternetten sipariş edebilirsiniz

1 Beğeni

Bizde de Bepanthol işe yaramadı, daha doğrusu pişiği gecirmedi. Ama sucoderm pişiği geçirdi. Zaten eczacı hem pişik onleyici hem pişiği geçirici dedi. Doktor Bepanthol yazmıştı

Kesinlikle bn asla şaşmam pahalı evet 100 Gr bepanthol 400 Gr sudocrem ile aynı fiyat burdan belli kalitesi hani pahalı olhnca kaliteli mi oluyro diyecekler denendi netleşti :upside_down_face:aldığım sudocrem de elimde kaldı en buyugnu de almıştım :grin:

Demek ki her bebegin cildi ayrı fayda edeni bulabilmek önemli .kızım pişik olduğunda bepanthol yara sudocrem geçirmedi bence sadece onluyorlar Dr krem yazdı da öyle geçti pamukla siliyorum şimdi sudocrem aldık diye biraz pişik oldu bizde de o pişik yaptı Bepanthol de ıslak mendil de kullanıyordum yapmadı pişik

1 Beğeni

Ben okul öncesi öğretmeniyim okuldaki hemşire çocuklar düştüğünde, bacaklarını ve vücudunu bir yere çarptığında Sudocrem kullanıyordu ve rahatlatıyordu aklınızda olsun tabii doktorumuza danışırsınız yine sadece pişik için kullanılmıyor sanırım

Bende kullanayım o şekilde ziyan olmaz bari kız kardeşim de yüzüne sürüyordu güzel nemlendiriuor diyordu :upside_down_face:

Bende 2 kutu en büyük boy sudocrem aldım arkadaşım bundan 10 yıl önce 2 bebeğini büyüttü sudocremle asla pişik olmamışlardı bende ona güvendim aldım umarım kullandığımızda pişman olmayız. Hastaneye krem götürmem diye düşünüyorum.