Hastaneye götürmüştüm ama kullanmadım. Krem olarak Bepanthol krem aldım. Bebeğim sekiz aylık hamdolsun bir kere bile pişik olmadı. Pişik olusumuna neden olan en buyuk etken temizliğin dogru ve zamanında yapılmaması. Ben bebeğimi iki günde bir banyo ettiriyorum. Kakasını yaptıgı zamanda mutlaka suyla altını yıkıyorum. Bez markasına baglı pişik olanları cok duydum. Ben molfix kullanıyorum ama bez tam dolmadan değiştiriyorum, kaka zaten yapar yapmaz değiştiriyorum. Altını açtığımda birkaç dk havalandırıyorum ki bu da cok onemli pisik olmaması işin. Pişik kremleri sadece pişik oldugunda kullanılmalıdır. Temiz içerikli denilen ilaclarda bile bircok madde var bununla alakalı makale okumustum bebeklerin böbrek üstü bezine hasar veriyor hormon değerlerini bozuyormus. Birde evde pamuk kullanıyorum pamuğu ıslatıp siliyorum altını. Dısarıda ise ıslak mendil kullanıyorum. Bizim 15 gun hastanede yatma durumumuz oldu. Bebeğimin altını yıkıyordum ama orada ıslak mendil kullanıyordum bebegimin altı ilk defa o zaman cok kızarmıştı ama pişik olmamıstı krem sürdüğüm için ilerlemedi. Demem o ki ıslak mendik gercekten pişik sebebi. İçeriğini okursanız zaten cilt için zararlı maddeler kullanıldıgını görürsünüz en temiz içerikli denilen ıslak mendil bile temiz değil..
1 Beğeni
Kardeşim sudocrem i cildim guzellessin diye kullanıyor.. pamuk gibi bebek poposu gibi oluyor diyor
1 Beğeni
Bende kullanıyorum sivilce çıkmadan sürüyorum baya etkisini görüyorum
ciddi işe yarıyor mu kız
Ben yanıma almadım gerek yok bence lazımda olmadı doktor kontrolüne gittiğimde pişik kremi de yazar mısınız dedim devletin pişik kremi çok güzel memnun kaldım kendim bile kullanıyorum hemen geçiriyor
Yarıyor yaramaz olur mu