Hastane çantası normal doğum

Kızlar normal doğuma giderken neler götürdünüz anlatrmısınız​:blush: hemşireye neler verdiniz sonra yedek olarak ne bıraktnz

2 Beğeni

Canım ben hazırladim normal doğum için;

Anne için;

2 pijama takımı

1 tane boydan gecelik her ihtimale karşı

2 tane emzirme atleti

1 tane emzirme sütyeni

3 tane külot

2 tane çorap

1 çift terlik

1 tane yelek ama ben şal koydum

1 paket Depend ve 4-5 tane normal ped

1 tane yüz havlusu

6 tane göğüs pedi ve göğüs kremi

Hastane çıkışi için rahat kıyafet

Bebek için;

1 tane hastane çıkışı hemşireye verilecek diye yazdım minik bir hurca koydum

4 tane altlı üstlü tam takım (eldiven, şapka, zıbın) olanından

5 tane zıbın

2-3 tane çorap 3 tane ağız mendili

20 tane bez, ıslak mendil, bebek temizleme pamuğu

2 tane Alt açma bezi

2 tane ince battaniye

1 tane kalın battaniye

Puset yada ana kucağı

Yanında kalacak kişi için;

1 çift terlik ve eşortman

Bu şekilde

4 Beğeni

Teşekkür ederim​:kissing_heart::two_hearts:

1 Beğeni

Sanki birazcık çok çok :laughing: yazmş güzl hamiş annecik

Normal canım başkaları saç maşasından tut 3-4 pijama takımı götürüyor bunu bizzat hemşireden öğrendim ona göre hazırladim

Rica ederim canım :two_hearts:

Temizleme pamuğu ne işe yarar bn almadm ama gerek var mı

1 Beğeni

Bide gecelik nasıl bi gecelik benimkiler hep seks :see_no_evil::see_no_evil::grin::grin::sweat_smile: ayrı mı alcm

2 Beğeni

Uzun rahat edebileceğiniz lohusa geceliği diye geçenlerden :slight_smile:

Ilık su ile ıslatıp altını silmek için pişik olmasın diye veya bazı hastaneler yıkamayabilir o zaman kan vs varsa o pamuk ile tahriş etmeden sikmek için ben bime gelmişti ordsn aldım

Bunları aldım ben

Hastanede rahat edebileceğiniz lohusa takımlarına bakabilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Sexs gecelikleri başka şekilde değerlendirirsin :face_with_hand_over_mouth::joy::joy:

Bunlar o kadar güzel ki tereddüt etmiştim ama her renginden almayı düşünüyorum çok rahat

Senden farklı olarak alt açma bezi ve göğüs kremi falan koymadım alt açma bezi gerekli mi acaba

1 Beğeni

Hastane de veriyorlar ama ben gene aldım altini değişirken kaza olmasın diye :face_with_hand_over_mouth::joy:

Çatlak kremi öylesine koydum ne olur ne olmaz

1 Beğeni

Peki bebek pamuğu deilde başka pamuk var hemde çok var onu kullansam olurmu acaba

1 Beğeni

Onlarda parça kalır diye düşünüyorum bu aynı bez gibi

1 Beğeni

Sırf başlık dikkatimi çekti vallaha normal doğumla sezeryan çantasının içine konulcaklar değişiyomu ki.?

1 Beğeni

Evet degişiyo sezeryan normale göre fazla bırakılıyor tecrübeli olan anneler yazsın lütfen normal doğum ile sezeryan doğum çantası arada fark oluyo

Ne gibi fark oluyor canım erken ama bende sezeryan istiyorum acemi anneyim bi bilgim de yok