1 tane koyu renk pijama takımı veya gecelik ilk doğumdan çıktığınızda giymek için kan olabilir 1 lohusa pijama takımı birde sabahlıklı gecelik koydum tuvalet ve dikiş kontrolü için gecelik iyi oluyor. Bi hırka 3 atlet 3 külot ve emzirme sütyeni 2 çorap çorap terlik ve annenin kişisel bakım ürünleri makyaj malzemesi maşa kullanacaksanız tabi. Ben hastaneden çıkarken kıyafet almıycam doğuma gittiğim kıyafeti çıkarkende giyerim diğer iki doğumda öyle yaptım. Fazla abartmayın normal doğumda bir gece ya yatırıyorlar ya yatırmıyorlar.
Hastanede 1 gun yatiliyor 20 bez cok bence
bn ne bilim benim bildiğim tek bir gecelik oda yatakta giyilir bn de sasırdım bn onu nasil giycm diye
Çevrem de bir çok kişinin doğumunu gördüm sezeryan iki gece hastane’de kalınıyo normal doğum da meselâ sen sabah gitsen akşam çıkışını verip evine gelebiliyosun 24 saat için’de dönebilme şansın da var sezeryan olan kadınlar da gerçekten baya acı çekiyor nasil acı diycksen ellerin ayakların soğuk suya girdimı sancı yapar artı hep kendini sıcak tutuyorsun bn yngmde bunu gördüm ablm da normal doğum hastaneden çıktığı gibi ayaklandı sanki bn doğum etmişim de o hiç etmemiş gibi öyle söylim
Ya bide o gecelikler aynı şaban ile Ramazan ın giydiği gecelik gibi
Bence çok değil ben eve sadece 8 tane bez getirdim yani
Kişisel bakım ürünü derken Dişve saç fırçası okadar işte dedim yazıyı okurken peşine makyaj malzemesi görünce ben şok… cidden hadi unutmayıp yanınıza aldınız kullanan varmıdır ya.? Yorgun olmazmı,acısı olmazmı insanın
Valla canım o acıyla o telaşla hiç ne makyaj ne dış fırçalama vs aklına gelmiyor insanin eee tabi yapabilen var ise tebrik ediyorum
Yukarda öle diyip ameliyata makyajlı girip burayada resim atıyomuşum kendime ne gülerimmmö
Diğer iki doğumumda makyajda yaptım saçımıda yaptım Hatıra kalması için resim çekiniyoruz soluk bitkin çıkmak istemiyorum resimlerde ayrıca makyajın iyileştirici bı gücü var bence iyi görünürsen iyi hissedersin. Ayrıca normal doğum mucizevi bişey sanki yeniden doğmuş gibi oluyorsun bütün ağrıların gidiyor. Ayrıca size kalmış bu siz isterseniz makyaj malzemesi koymassınız
Makyaj çantam ve maşam hazır halde komidinimin üzerinde 1 haftadır sancım başladığında sadece onları alıp çantaya atıcam. Sezeryan olsam evdende çıkmadan makyajımı yapardım kesin
İlk doğumum olacağı ve sezeryan olacağı için bilmiyorum ben nasıl olurum yaşayıp görcez ama siz yazana kadar aklıma bile gelmezdi sanırsam makyaj malzemesi vs
Dikişlerden dolayı biraz ağrı oluyor ama hemşireler gelip ağrı kesici yapıyor arada bence sezeryandada aynı şekildedir asıl ağrı evde başlıyor.
Annemi hatırlıyorum da 12sene önce tekne kazıntısını sezeryanla doğurdu hastahanede bile çok ağrısı vardı. Kum torbası koyuyolar ya karnına ölüyodu kadın sancıdan
Eskidenmi öyleydi acaba eltimin doğumuna gitmiştim sezeryan kahkaha atıyordu doğumdan sonra baya rahattı sabahına eve süpürge açtı. Belki doktor hastane farkıda vardır birde bünye meselesi. Bende doğumdan birgün sonra eve süpürge yapmıştm
Normal doğumsa ertesi gün salmışlardır daa sezerynda ertesi gün heleki sabahtan taburcu olanı duymadım. 2-4gün arası yatırıyolar herkesi sağlık durumuna göre
5 Nisanda sezeryan olmak durumunda kaldım bebeğim 12 de doğdu sabah 10 da bıraktılar beni.
Ay ben yanima alcam makyaj malzemesi yapabilrsm yaparim bulunsun o ne ki butun dus malzemesi aldim havlu sampuan sabun hersey cunku cok terleyrn biriyim sanci aninda da dus alabilirim yazin cok sık aliyorum gunde 1 2 kez orda normal digum öncesi duruma göre alabilirim de sonrasi kalmam gerekirse yine alirim bi valiz bebis ve benim esyamla doldu 2 takim 1 elbise aldim yanima terledikce degisirim lohusa teri yazın bambaska kizlar oyle bjsey yok yagmur yagıyo sanki
Bu yorumumu unutmusum yahu doguma kaldı 42gün dogum cantam coktan hazır ama hakkaten aklıma bile gelmemis makyaj malzemesi dur onuda ekliyim hele