Liste oluşturmama yardım edermisiniz?Gerekenler neler?Kendimle ne götürmeliyim?
Bunlara göz atabilirsiniz
Valla bende daha hazirlamadim ama bu haftadan sonra yavaş yavaş başlarım @duygugillerdenbiri arkadaşımı örnek aldım
Ben herkese ders oldum bence kolay gelsin Leyloş
Teşekkür ederim canım
Ben daha başlamadım iki aylık daha çok erken diye düşünüyorum. En azından cinsiyet belli olana kadar almayı düşünüyorum . Ondan sonra yavaş yavaş almaya basliycam
Mart’a doğumum var hiç bir hazırlık yapmadım
Kizlar Bende yeni Dogum Yapdim Dogru Devletde yapdim herbisey bebek icin ve Kəndim icin getirmisdim Hic bisey İlk Zaman Kabul etmiyorlar Sadəcə bebek bezi Bide Kendimizə bez kabul ediyorlar Başka hic bisey 2 ci günümüzde Artık Ben Kəndim icin Evden bisey getizdirdim Ama bebeye Yine kabul etmediler yarin İnşallah Cikisimiz olucak Sadəcə doktorum Cikis icin Lazim olanlari getirin söyledi Ben özelde saniyordum Herseyle temin ediyorlar ama artık hersey deyismis artık Devletde kabul etmiyor
İlkndefa duydum bebeğin kiyafetini de mj onlar karşılıyor lar
Peki pet olarak marketlerde mesane pedi yazıyor alamamiz gereken bu mu anlamadım .lohusa pedi arasında fark var mi .
Çbence artık hazırlama vakti bebek aceleci çıkabilir annesi hazırlıksız yakalanma ben 30. Haftada hazırlamıştım
Depend kulot bez gayet iyi ben ondan kullandım
- Bebek bezi
- Zıbın
- Battaniye
Liste… Bu bir denemeydi
Hangi hastanede doğumun?
Nerede yaşıyorsun
Ben hazirlamaya başladım
3 adet hastane çıkışı 1 yarım kol 2 uzun kol zıbın 1 ince 1 kalın battaniye Gaz yapmayan bir biberon aldım 10 adet bebek bezi Ağız mendili 3 ince 1 kalın çorap 1 patik
Daha eksiğimiz var mı bilemiyorum belki fazla da olabilir ama zararı dokunmaz Kendime geçmedim
Ben hazırladım. Aklıma gelenleri yazayım unuttuğum olursa sonra eklerim.
Bebek için:
- 3 adet hastahane çıkış seti
- 2 adet iç zıbın (içlik)
- 2 adet uzun kollu zıbın
- 3 adet çorap
- 1adet kalın 1adet ince battaniye
- 1 adet müslin örtü
- 5 adet ağız mendili
- 15 adet bebek bezi
- 2 adet alt açma örtüsü
- 1 paket ıslak mendil
- 2 paket temizleme pamuğu
- 1 adet pişik önleyici krem
- 1 adet kaşıklı biberon
- Puset
Anne için:
- 1 adet lohusa takımı (pijama takımı, gecelik, sabahlık olmak üzere 4 parça)
- 2 adet emzirme fonksiyonlu pijama takımı
- 1 paket depend, emici külot ( içerisinde 9 adet var)
- 1 paket lohusa pedi ( içerisinde 10 adet var)
- 2 adet emzirme sütyeni
- 2 adet emzirme atleti
- 3 adet hamile külodu
- 3 adet çorap
- Terlik, taç, diş macunu, diş fırçası, tarak
- Göğüs çatlak kremi
- Göğüs pompası
- Süt saklama poşeti
- Göğüs pedi
- Kirlileri koymak için poşet
- Havlu
Aklıma gelenler bunlar. Burdaki bazı ürünler hastahane tarafından veriliyor ama ben kendi seçtiğim markaların ürünlerini kullanmak istiyorum. İlk doğumum olacağı için tecrübesizim bazı ürünleri alternatifiyle birlikte koydum( mesela emzirme sütyeni mi yoksa emzirme atleti mi daha kullanışlı olur bilemediğimden ikisini de koydum.)