23 Temmuz Salı günü spinal anestezi ile kızımı 38+1 de 3150 gr meleğimi kucağıma aldım daha önceden normal doğum yapmış gıbı olarak sezeryan benı çok korkutuyordu fakat öyle olmadı sabah tahlillerim yapıldıktan sonra hemen amliyathaneye alındım anestezi doktorum harikaydı belime vurulan iğneyi hiç hissetmedim hemen uyuştum ve doğum başladı karnım kesılırken acı hiçhissetmedim dokunuşları hıssettım sadece miğde bulantım oldu hemen serum taktılar ve geçti yine ameliyat sırasında omuzlarıma ağrı girdı onuda hemen çözdüler 5 dk da kızım doğdu benımle yarım saat uğraştılar sohbet muhabbet ede ede doğum gerceklestı sonra odaya alındım bebegımı yanıma alamadım solunum sıkıntısı olduğu ıcın 2 saat sonra geldi yanıma benim göğüs ucum olmadığı ıxın ılk çocuğumu emzırememıstım harıka bır stajyer Yenı ebe kız bebek emzın diye öyle bir ugrastıkı ucsuz bır memeyle çokta güzel emzırdık sütüm çok azdı emdıkce çoğaldı kozlar
anestesı etkısı gectıkten sonra hemen kalktım yurudum zor degıldı yürüdükçe açıldım Yemen su ıctım o gece 3 lt su ıctım hep yürüdüm hep emzırdım boş memede olsa ve o gece gazımı cıkardım hıc zorlanmadım artık evımızdeyız kesınlıkle sezeryan olacak arkadaşlar korkunuz varsa korkmayın doktor ve aneztesı uzman secımını iznıyıyse hersey güzel geçecek
sormak istedıklerınız varsa sorabilirsiniz @temmuz-anneleri @agustos-anneleri
Lohusaliğin hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah miniği de yerimde öp
Amin çok sagol
Sende sağol canım
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyüsün darısı bizim böyle güzel hikayelerle buraya yazmanıza olur inşallah
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah Ya benim merak ettiğim birşey var ameliyat esnasında iğne vurdular dediniz ya doğum gerçekleştiği sırada sizi bayiltmiyorlar mi
Hayır canım bayıltıyorlar belden asagısı uyuşuyor
Hayırlı ve güzel doğumlarınız olsun inşallah
Anladım, fazla bilgim yok ilk gebeliğim olduğu için birde sizin sezaryen doğum hikâyesini öyle anlattığınız için zannettim ki bayiltmiyorlar merak edip sordum
Uyanık oluyorsun belden aşağını uyuşturuyorlar Ama bebişin doğuş anlı şahit oluyorsun doğar da olmaz hemen sana uzatıyorlar görüyorsun
Şimdi anladım o anı görmek gerçekten çok güzel bir duygu olmalı
Evet çok güzel Tabıkı rabbım herkese hakeden herkese annelik duygusunu bu duyguları yaşatsın umarım sızlerınde doğumu su gibi geçer
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun 🩷🩷🩷 genel anestezi ile doğum yaptım 2 kez güzel geçmişti bunda spinal istiyorum ama korkularım var Umarım böyle pozitif geçer
Yani şöyle söyliyim ben sezaryenle çok korkan biri olarak gerçekten çok rahat geçti hastanede de hiçbir sıkıntı yaşamadım sadece dün gece benim için biraz zordu ama bugün çok çok iyiyim daha ikinci günüm doktorun ve özellikle anestezi doktorun iyi seçim problem yaşayacağını düşünmüyorum güzel doğumların olur inşallah
Çok teşekkür ederim 🩷 heycanla bekliyorum bende
Son 4 hafta
Cano gozunaydin allah anali babali buyutsun abestezi sinal mi oldun sutunun olmasina inan cok cok sevindim saglikla buyut
Evet canım spinal oldum çok şükür sımdılık hersey yolunda
Cok sukur banada spinal dedi sut arttirmak icin ekstra bissy yapiyormusun asko veya makina aldinmi