Harika bir sezeryan hıkayesı ile geldim🌸

Seda Sayanin evlendirme programındaki Mustafa gibi hissediyorum bazen kendimi ama bir farkla ’ Ben ne zaman doguracaaam ya :smiling_face_with_tear:’ sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun :rose:

1 Beğeni

Canım hıc sağmadım İlk gün çok az damla damla geldi doktorum onun midesini çok küçük oldu ve bunun yeteceğini söyledi ve durmadan emzirdim emzirirdikçe sütümü indi Ama şu an bir şey kullanıyorum onları atayım

1 Beğeni

1 Beğeni

Bunu nerden buldun e bebekte var sanki @Halemirac.10

Bunu doktor yazdi sanirim banada dedi sut arttirici veririm dedi

Ben uzun araştırmalar sonucu buldumhunları doktorumada sordum kullan dedi canım eczaneden aldım ıkısınıde

1 Beğeni

Gözün aydın canım ne güzel mutlu bir doğum hikayen olmuş senin adına sevindim :face_holding_back_tears: lohusalığın hayırlı olsun :smiling_face:bebeğin güzel bir hayatı olsun inşallah :smiling_face::blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Caylarimi eczaneden aldin

Bunu ozel recetesiz almissindir ekran resmi aldim bende sorup kullanirim ilk gevelikte sutum olmadi okanda gitti ayni seyleri yasamak istemiyorum o yuzden stres vs eklendi hepten gitti cocuk sarilik oldu :sob:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün benimde kızım olacak Ağustos ayında inşallah. Doğumdan sonra çok kanama oldumu yani hasta bezi ne kdr kullandınız? Bide anestezi geçsin diye nescafe öneriyorlar sizde içtinzmi

Çok aminnn

Spinal yada epiduralın farkı ne

Güle güle büyütün lohusaliginiz hayırlı olsun.🩷 Alt bezi konusunda ne kullandınız?Depent mi başka birşey mi?Ben de sezeryan olacağım hangisi uygun olacak kararını veremedim.

Benim de ilk gebelikte ne sütüm geldi ne de meme borcum vardı ama şu anki ebemin doğru yönlendirmesiyle emziği biliyorum meme ucu olmamasına rağmen

Spinal tek seferde verilen bir anestezi etkisini hemen gösteriyor. Epidural ise katetardan yenilebiliyor daha uzun sonra etki ediyor. Ben omurilige mudahale istemedigim için genel olmayi istiyorum.Zaten omurgamda kaza sonucu kayma mevcut bu riski göze alamiyorum maalesef. Ama olan arkadaşlar memnun,doğum anini gorebildikleri ve teması saglayabildikleri için :blush:

1 Beğeni

Evet kanama oluyor Ebeler altına hasta bezi ile besliyor yani benimki öyle oldu yarım saatte bir gelip kanamam mı kontrol ettiler ve mutlaka depent alın bol bol benim kanamam çok oldu evde de onu kullandım daha yeni geçtim normal pede

Hastanede hasta bezi bağladılar bana mutlaka hasta bezi ve daha sonrası ocınde depent olsun yanınızda

1 Beğeni

Evet anestezi sonrasında nescafe içtim gaz çıkarmakta da çıkartmakta da çok kolaylık sağladı anestezi doktorunuz iyi ise zaten öyle baş ağrısı falan olmaz ben hiç ağrı çekmedim

Eczanedede var hastabezi acik satiliyor ben 4 tane aldim ilk gebeliktede onu kullandim sonra normal pede gectim zaten ilk cok oluyor sonra azaliyor deped hic kullanmadim