Hangimiz nerde hangi illerdeyiz hamiş anneler tanışalım aynı yerde olanlar

İstanbuldayim 23 haftalığızzz​:hugs:

Benim ilk gebeliğim 10 günüm kaldı ama hiç belirti yok bekliyorum :smiling_face:

Merhaba :slight_smile: Bende Ankara 12+2 ilk hamilelik

Son sayılı günler desene Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin​:smiling_face::smiling_face: Doğum nerede yapıyorsun yani yapacaksın :smiling_face:

Bende Ankaralıyım ama Batman’da yaşıyorum bizde 35+3 olduk :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts: devlet hastanesinde yapacam. Hastanenin doğumhanesini yenidoğan bölümünü falan hep gezdim bütün odalar tek kişilik. Gayet rahat ve ilgililer.

Ben çok olmadı karabüge geleli de Bu devlet hastanesi dediğin araştırma dimi :smiling_face: bende orada yapmayı düşünüyorumda:))

Evet araştırma hastanesi. Her bölüm için değil ama kadın doğum bölümü gayet güzel bence

Bende şu anlık kadın doğumdan başka branş gitme imkanım olmadı kadın doğum ilk deneyimim de Zeynep hanım oldu tam randevu saattimi hiç geçirmedi içeride biraz bekletiyor ama ilgi ve alakası diyalog kurması çok iyi yani :smiling_face::smiling_face:

İstanbul 7+2 deyiz Pendik yüzyıl hastanesi

Evet hamile arkadaşlar genelde devlet hastanelerinde bilgilendirme yetersiz diye sıkıntı yaşıyorlar ama zeynep hanım herşeyi anlatıyor sormak istediklerini rahatlıkla sorabilirsin

Teşekkürler :smiling_face: inşallah doğumdan sonra da ilgili olurlar ilk kez Karabük doğum yapacağım :face_holding_back_tears:Bir şey soracağım bebeğin cinsiyeti ne? ve Zeynep hanımdan mi öğrendin önce. Benimkini 14 haftalık tartışmaya başladık yani sormaya şuan 18 oldum ama halen öğrenemedim :woman_shrugging:t3:

Kızım olacak Allah nasip ederse ismini İnci koyacağız​:smiling_face_with_three_hearts: Ben 16 haftada ögrendim. Hamileliğimin ortasına kadar Çağdaş beye gidiyordum o arkadaşıma söyledi. Benim plesenta aşağıdaydı alttan muayene olmam gerekiyordu o kadın doktorla daha rahat edebileceğim için zeynep hanıma gitmeye başladım. Senin içinden geçen bişey yok mu :smiling_face: ben rüyamda görmüştüm

Ben Uşak Eşme’de oturuyorum

Evet gebeliğin başından beri gidiyorum doğumda orada olacak 4 hafta kaldı :slight_smile:

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts: benim iki kızım var içimden birşey geçmiyor ben ikincisi hep erkek derdim kız oldu :smile: rüya da görmedim Zeynep hanım da halen söylemedi :woman_facepalming:t3: beni bu sefer ayrıntılı ultrason için Ankara sevk yapti bende oraya girmek yerine medikar randevu aldım yol çekeceğim üstüne aynı masrafı yapmak yerine medikar gitmeyi tercih ettim :woman_shrugging:t3: bakalım ogrenirsem inşallah medikar da öğreneceğim cinsiyet

Gerçekten rüyanızda gördüğünüz cinsiyet mi çıktı bebeğiniz

İnşallah öğrenirsin :smiling_face: ben detaylı ultrason için izzet beye gittim. Medikar ile izzet beyin fiyatları aynıydı. Birde Zonguldak devlet hastanesinde de yapılıyor haberin olsun.

Evet çok tuhaf bir rüyaydı:joy: eşim kızımız olacağını ve bir isim söylüyordu ama söylediği ismi sadece kulağına okunurken söyleyeceğiz kimse bilmeyecek. Başka isim koyacağız

1 Beğeni

Uşak merkezde devam edeceğim ben de bundan sonra, devam ettiğiniz bir doktor var mı? Akif Şanlıyı düşünüyorum ben