Giresunda yaşıyorum 18+3
Merhaba, merkezde misiniz? Hangi doktora gidiyorsunuz
Merhaba o zaman
Evet merkezdeyim Anadolu hastanesindeki Meryem hanıma gidiyrm. Siz merzkezde msnz siz hangi doktora gidiyrsnz
Merhaba kaç haftalıksın
Kayseri 12+5 haftalıgız
Bende merkezdeyim, ben de Meryem hanıma gidiyorum
Isminiz nedir ve kac haftaliksiniz
30+3üm Allah nasip ederse inşallah
18 oldum sen kaç haftalıksn merkezde misin? Eğer merkez ise hangi doktor gidiyorsun
Ben 38+1 oldum doğumu bekliyorum Merkezde kurtuluş mahallesinde oturuyorum sen nerde oturuyorsun. İzzet karamanın kiliniğine gidiyorum devlette Zeynep Güvençe gidiyorum
Bursa 35+6
Maşallah senin ki sona gelmiş bende merkez hürriyet mahallesi oturuyorum İzzet bende gittim de düşük tehlikesi olduğu zamanlarda şuan Sadece Zeynep gidiyorum Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin sana
K Maras 27 haftalıgız
Amin inşallah Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım zeynep hanım iyi ben memnunum. İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama gebe okuluna kayıt yaptırıp eğitime katılmanı tavsiye ederim. Ben katıldım faydasını görüyorum.
Bursa osmangazi 12 haftalik hamileyim Bursa osmangazidende kimse yok sanirim
- Gebeligim evet bende memnunum Zeynep hanımdan ve gebe okulu daha önce 2 kez gittim bu sefer gitmem zor biri küçük biri okul gidiyor
35+4 samsun
Allah yardımcın olsun doğumların normal mi sezeryan mı ve nerede doğum yaptın
Sağol tüm hamilelere Allah yardımcısı olsun evet ikisi de normal şükür çok uzak değil bartın da Karabük mart gibi geldm…senin ilk mi doğum yoksa sende daha önce doğum oldu mu