İzzet bey bana 5 dedi medikar 3 o yüzden medikar seçtim yoksa bende sordum sağ sola Zonguldak Ankara farketmez gidince aslında da şahsi aracımız yok :))
Alanya, 24 🩷
Benim de Erzurum 6+4
Ben gittiğimde ikisi aynı fiyattı. Zonguldak daha yakın olduğu için söyledim
Zonguldak Karabük’ten hiç gitmedim oraya servis veya otobüs mü oluyor bilgin varmı peki
Evet canım otobüs var tren de var. Sen nerden geldin Karabük’e
Ankara’dan eşimin ailesi bu tarafta bartın da yani tek oğul olunca yakın bir yer falan istediler anlarsın ya eşim burdan dükkan falan açtı oylelik hem uzak hem yakın ailesine burdayiz
Ortada olmanız çok iyi olmuş burda birşeye ihtiyacın olursa uygulamanın mesaj bölümünden yazabilirsin
Neresinden :)) maşallah çok yenisiniz daha sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)) biz kavuştuk prensesime
Teşekkür ederim zaten çevrem yok Türkiye’de değil ailem bir büyüğüm olarak bilgi almak sevindirir dicem de büyük müsün benden bilmiyorum orasını da ama olsun
Ben de Uşak devlet hastanesinde devam ediyorum eşimin yengesi doğumhane sorumlusu orda özellikle o sebeple o hastaneye gidiyorum. Semra Keskin doktorla devam ediyorum
Ben 28 yaşındayım numara verme olayı nasıl bilmiyorum ama numaramı verebilirim çünkü doğum yapınca uygulamaya çok girebileceğimi düşünmüyorum
Benim Öztan hastanesi kesin gibi, oradaki doktor da bizim aile doktoru sayılır
Azerbaycanlıyım ama Rusyadayım 4 aydır burada doğum yapıcağım
Bursa osmangazi bende
Bennde orda
Adana da yaşıyorum 2. Hamileligim 6.haftadayim
Bende Gaziantep 14+5
Bende Kocaeli gölcük 2. Hamileliğim 7+4
İstanbul başakşehir