Hangimiz nerde hangi illerdeyiz hamiş anneler tanışalım aynı yerde olanlar

İzzet bey bana 5 dedi :smile: medikar 3 :smiling_face: o yüzden medikar seçtim yoksa bende sordum sağ sola Zonguldak Ankara farketmez gidince aslında da şahsi aracımız yok :))

Alanya, 24 🩷:baby:t2:

Benim de Erzurum 6+4 :smiling_face:

1 Beğeni

Ben gittiğimde ikisi aynı fiyattı. Zonguldak daha yakın olduğu için söyledim

Zonguldak Karabük’ten hiç gitmedim oraya servis veya otobüs mü oluyor bilgin varmı peki :woman_shrugging:t3:

Evet canım otobüs var tren de var. Sen nerden geldin Karabük’e

Ankara’dan eşimin ailesi bu tarafta bartın da yani tek oğul olunca yakın bir yer falan istediler anlarsın ya​:woman_facepalming:t3: eşim burdan dükkan falan açtı oylelik hem uzak hem yakın ailesine burdayiz :woman_shrugging:t3:

Ortada olmanız çok iyi olmuş :joy: burda birşeye ihtiyacın olursa uygulamanın mesaj bölümünden yazabilirsin

Neresinden :)) maşallah çok yenisiniz daha sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)) biz kavuştuk prensesime​:two_hearts:

Teşekkür ederim zaten çevrem yok Türkiye’de değil ailem :smiling_face: bir büyüğüm olarak bilgi almak sevindirir dicem de büyük müsün benden bilmiyorum orasını da :smile: ama olsun :smiling_face:

Ben de Uşak devlet hastanesinde devam ediyorum eşimin yengesi doğumhane sorumlusu orda özellikle o sebeple o hastaneye gidiyorum. Semra Keskin doktorla devam ediyorum

Ben 28 yaşındayım :joy: numara verme olayı nasıl bilmiyorum ama numaramı verebilirim çünkü doğum yapınca uygulamaya çok girebileceğimi düşünmüyorum :smiling_face:

Benim Öztan hastanesi kesin gibi, oradaki doktor da bizim aile doktoru sayılır

Azerbaycanlıyım ama Rusyadayım 4 aydır burada doğum yapıcağım

Bursa osmangazi bende

Bennde orda

Adana da yaşıyorum 2. Hamileligim 6.haftadayim

Bende Gaziantep 14+5

Bende Kocaeli gölcük 2. Hamileliğim 7+4 :blush:

İstanbul başakşehir