Hangi Marka Bez?

Bende şimdilik sleepy bio natural aldım​:thinking:

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum hazır bez konusu açılmışken, 4-7 kilo arası sleepy de 1 numara oluyor sanırım, bu markada bir küçüğü daha oluyor mu işte yenidoğan ya da prematüre gibi baktım ama markette göremedim

Sleepylerin kalıbı küçük diye yazmış herkes, bende o yüzden yenidoğan için 1 numara aldım sleepy bio natural 1numara 2-5kg olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

1 Beğeni

Bu

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim yeni yeni bu detayları öğrenmeye başlıyoruz bio naturale de bakacağım muhakkak

1 Beğeni

Kızlaar yenidoğan bebek bezi alıcam ama çok kararsızım hangi marka alsam diye küçük bi paket alıcam denemelik ona göre sonradan devam edicem sizler hangisinden aldınız

Molfix aldim. Ilk kizimda da sleepy goon molfix kullandim. Guzel bezler . Ama en memnun oldugum goon idi .

Ben bebem natürel alcam canım

Molfix puresoft almayi dusunuyorum

Sleepy natural aldim bakalım

Merhaba kızlar ebebek te sitesinde indirim var ikinci ürüne,%50 zaten Alicam buradan alayım diyorum ama ilk hamileliğim hangi marka önerirsiniz kaç beden almalıyım ilk zamanlar için

Ben Molfix aldım canım göbek bağı desteği olandan aldım

İçerik olarak güvenilir mi sence

Yılların markası sonuçta bence güvenilir 3 paket sipariş verdim benim yengemin çocuğu da hep molfixle büyüdü

Ben ilk bebegime Prima almıştım yaramadı sonra canbebe ve Molfix karışık alıyordum belli bir dönemden sonra tekrar Prima ya gectim. Ara ara bez bitiyordu acil olunca bimden bile aldığım oldu. Okadar çok bez gidecek ki bir dönem sonra pişik yapmasın da ne olursa olsun moduna geçiyorsun ben öyle olmuştum. Şimdi Molfix aldım 1 numara e bebekten. Göbek oyuntulu minnoş bir bez 80 liydi sanırım. Bez stoğu yapmayı pek uygun görmüyorum. Biz ilk doğumda hastaneye bırakmıştık pişik oldu diye hemde Prima almıştım. Bebeğin poposu hava durumuna ve gelişimine göre değişim gosteriyor diye düşünüyorum.

Prima almayı düşünmuyorum.hic seçeneğim de yok büyük konuşmak mecbur kalmak istemiyorum ama boykot olduğu için almam yani

2 Beğeni

1 paket sleepy 1 paket de babybe turco aldım bakalım hangisi ile devam edecem doğduğu zaman görecem

Bende Molfix kullanıyorum memnunum 3.pakete geçiyoruz dün indirimden Molfix in püre soft olanını söyledim bakalım o nasıl

Sleepy aldım ben daha sağlıklı buluyorum pamuk organik diğerleri boyalı falan içime sinmiyor ama doğum sonrası bebeğe göre bakacağız belki iyi gelmez değiştiririz

2 Beğeni