Hangi Marka Bez?

Ben bir tane aldım. Bebem natural denicem ilk. Bebeğe pişik yapabilme durumu olduğu için deneyimleyerek en iyisini bulucam

Bende bir paket aldım sonuçta 1 numara fazla kullanmam diye düşündüm ve alerji yaparmı bilmedigim için dogumdan sonra alıcam artık

1 paket aldım bebege göre değişik gamtrebiliyormuş şuan ştok yapmanın gereği yok :pray:

Valla bende 1 paket aldım sleppy naturalden. Stok yapmadım. Bebeğime iyi gelmeyebilir deneyip sonra stok yapıcam nasipse. Öyle tanıdığım okadar çok varki stok yapıp yapıp bebekleri pişik olanlar bütün bezleri başkalarına vermek için arayıp durdular para boşa gitti hep

Çok almamanızı öneririm çünkü bebeğinizin cildine uymayabilir. 1 numarayı biz 1 ay kullandık hemen hemen. Yaklaşık 3 paket bez bitirdik. Bezler kaçlıydı hatırlamıyorum. Bence 2 adet çoklu paketten alınabilir. Daha sonra bittikçe temin edilmesi daha mantıklı

Ben bir paket aldım. İlk oğlumda da bir paket almıştım onu bir iki hafta kullanmıştık zaten bitene kadar sonra oğlum da büyük doğduğu için 2 noya geçtik direkt. Yani 1 paket 1 no alın duruma göre 2. Paketi alırsınız veya 2 noya geçerseniz bu bebeğe bağlı bir şey

120li molfix aldım. Bebeğin büyüklüğü veya ten hassasiyeti değişebildiği için başka almayı düşünmüyorum. Zaten ilk çocuk olduğu için birsürü masrafımız var stok yapmak için uygun bir zamanda değil :face_holding_back_tears:

@Hamişş sadece bir paket almanızı tavsiye ederim çünkü bebeğin cildine uyumlu olmayabilir

Bende bir tane aldim 70 li olani iki numaradanda bir aldim soyle diyolar bir no bir paket iki no iki paket 3 no 4 paket en cok gidende 4 ve 4 numara olan prima al her cilde uygunmus ben prima aldim sadece iki paket ama alacagim yine

Sleepy 1 numara göbek bağı oyuntulu 2 paket aldım sanırım yeter

Tenine uymaz diye 6 adet almıştık

Alem letgodan satiyo kız öle elinizde kalırsa etiket fiyatinin yarisina koyun ilana satilsin parasi az olsada biseye yarar sonucta

2 tane 72 li paket aldım kullandıkça alırım artık

Kızlar selam Aklımda bir kaç marka bebek bezi var siz ne marka bez kullanacaksınız ya da kullanıyorsunuz? Aklımda sleepy , goon premium soft var birde pure baby organic markasını duydum ama karar veremedim tabi ki deneme yanılma yoluyla bulacağım doğruyu ama ilk etapta ne alsam​:roll_eyes:

Hangi marka kullanırsanız kullanın mutlaka altını değiştirirken ıslak pamukla temizleyip altı kuruduktan sonra bezlerseniz daha iyi sonuç alırsınız

3 Beğeni

Ben prima aldım ama deneme amaçlı çocuğun alerjisi vs olur diye bir paket aldım doğsun görücez sende öyle yap istersen :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Erken doğum riskine karşı bir paket Molfix prematüre aldım digerleri bir numara iki numara sleepy ıslak mendillerde ayni

1 Beğeni

Ben iki cocuguma prima kullandim. Ucuncude hipp kullandim. Hippden daha cok memnun kaldigim icin hipple devam edicem. Ama en önemlisi bebegin poposuna islak mendil vb urunlerin degmemesi. Pamuklu mendilleri sicsk suda islatip popoyu silip kurutunca pisik olmuyor bebisler. Sade su ile denilen islak mendiller bile pisik olma olasiligi yuksek oluyor.

1 Beğeni

ben de öyle yapabilirim ikisini de denemiş olurum​:thinking:

1 Beğeni

Sleepy aldım prima uçuk farklı fiyatı var , herkesin bütçesi belli inşallah beğenir