Tesekkür ediyorum🩷
Islak mendilerin içeriğinin pekte temiz olduğunu düşünmüyorum mecbur kalmasam asla kullanmam çoğunlukla evdeyim hem yıkadığım zaman daha bir rahatlıyor ve uyuyor
Yani mantıklı ev dısında mecburiyetle kullanmak daha iyi
Ben baby turco alacağım. 1 numara küçük diyorlar doğru mu? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
Merhaba stok yapmanızı onermem ben her numaradan 2 3 paket aldım ama sleepy taşma yapıyordu ilk zamanlar bez numarasını büyüttüm falan şimdi olsa stok yapmaz denerdim
Sleepy ilk çocukta da kullanmıştım yine stokladım
Ben kullandim 1.2.3 numaralarinda hicbir problem yaşamadım ama 4ve5 sizdirdi bebem natural e gectim hem uygun.hem yerli cok da guzel bir bez pişik sizdirma hicbisi olmadi bez e cok.para vermek hic.mantikli gelmiyor bebekte bir rahatsizlik.olmadigi surece
Baby turco 1 numara 2 numara kaç paket alınmalı? 1 numara alma çok küçük 2 den başla diyorlar doğru mu acaba
Ben huggies aldım ilk bebeğim tavsiyeyle aldım ve memnunum taşırmıyor bebeğin kilosuna göre numara alırsanız çok iyi ben 1 numara kullanıyorum daha bebeğim 18 günlük ilk 10 gün 0 kullandım çok memnun kaldım
Ben 3 Paket 1 numara bitirdim baby turco ama bizde pişik yaptı sonra sleepy 1 numara kullandık oda pişiği daha da kızarttı sonra molfix aldım geçirmedi en son prima premium care aldım şimdi onu kullanıyorum pişiği geçene kadar onda devam edeceğim sonra molfix. Birde molfix in premiumu varmış onu denemeyi düşünüyorum açıkcası
Ben stok yapmadım 36. Haftada hastane çantasına koymak için bir paket sleepy aldım çevremde de kullananlar hep memnun eğer memnun kalırsam bundan devam ederim diye düşünüyorum ama madem stok yapacaksın iki üç farklı markadan birer paket al senin için uygun olanla devam et derim ben
5,5 aylık olduk biz goon kullanıyoruz
Baby turco ile başlamıştım pişik yaptı sonra slepyy geçtik pişiği daha da arttırdı sonra molfixte geçirmedi en son prima piremium care aldım onu kullanıyoruz pişik geçene kadar bunla devam tavsiyem stok yapmayın bebişler çok hassas oluyor
Arkadaşım da hep 2 çocuğuna da baby turco kullanmış Pişik yapmadı demişti. Bebekten bebeğe değişiyor. Bir paket baby turco alayım 150 adetli 2 numara dan da 1 paket alayım en iyisi 2 numara 2 paket alacaktım ama ne olur ne olmaz Pişik yaparsa yazık olur. Ben de stok yapmaya karşıyım Pişik olur sızdırması olursa paraya yazık olacak.
Vallahi ben Türkiye’de yaşamıyorum bir japon markası olan yokosun aldım eşimin arkadaşının eşi tavsiyye etmişti 2 paket aldım 72 li deneyeceğim
Yenidoğan 1 numaradan kaç adet aldınız
Merhaba ben daha almadım ama alan varsa bende öğrenip bilgi edinmek için kenarda bekliyeyim
200lü aldım ama az gibime geliyor
Bı paket aldım belki o bez bebeğe uymaz çok almakta mantıksız bezler bitmiyor ya iyi gelirse gene alınır yani