Biz ilk tek paket 1numara sleepy aldık ama pişik yaptı hemen Molfixe geçtik lütfen stok yapmayın
O molfixin ıslak mendili çok güzel iyi ki almışsınız ben kullanıyorum
Hanımlar hangi marka bez alırsanız alın ilk 2 hafta çok kaka yaptığı için pişik olması normal, tavsiyem pamukla temizleyin bebeğin altını ıslak mendil kullanmayın sadece, ayrıca 1 paket bez size 1 hafta bile yetmiyecek bu da aklınızda bulunsun
Molfix’in yeni çıkardığı bezi aldım ben kullananlar çok memnun. Umarım benim bebeğimde sever
En çok hangi marka bezden memnun kaliniyor onu görmek için yazdım. Daha bez almadım karar veremedim sizler neler aldınız ?
Ben sleepy kullandım çok memnun kaldım Molfix benim oğlumda koku yaptı hoşuma gitmedi o yüzden sleepyden devam hem ıslak mendili de ondan kullanıyorum
Taşma yapıyor diyorlar sleepyde siz o sorunu yaşadınız mi
Ben yaşamadım zaten taşacak kadar uzun bıraktığım olmadı ama geceleri değiştirmezdim ona rağmen böyle bir durum yaşamadım
Anladım. Peki sleepy kendi ucinde çeşitleri oluyor siz gangisini kullaniyorsunuz
Sleepy natural ıslak mendil de sleepy limon yağlı
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Bebek bezi ne kadar alınmalı yani stok yapmayı düşünmüştüm ama bazıları pişik yapıyormus filan bunları duyunca kararsız kaldım
Stok yapmayı bende düşünmüyorum ama ilk hangisiyle başlasam bilemedim
Bende bilemiyorum @tecrübeli-anneler belki fikir verirler 🩷
Ben 3ay 6 günlük oldu kızım Molfix kullanıyorum üç numaraya sipariş verdim şimdi ıslak mendil pek fazla kullanmam büyük tuvaletini yapmışsa direk yıkarım hastane veya misafirliğe gidersem slepyy ıslak mendil kullanıyorum ilk doğduğunda da pamuk kullandım ılık suyla pamuğu ıslatıp siliyordum
Pişik yapmaması için mi ıslak mendil kullanmıyorsunuz
Selam benim ilk gebeliğim 6+3 oldum Molfix 60lı 1 numara dan 2 paket Molfix 54lü 3 numaradan 2 paket aldım 2 numaradan almadım kilo olarak 1ve3 numara içinde aynı kilo oranı var (mavi paket olan molfixten aldım) tamamen iç güdülerimle hareket ettim bir tecrübem veya birine danışmışlığım yok. Islak mendilde kullanmayı düşünmüyorum ilk ayda bebek temizleme pamuğu aldım onun içinde.
İzotonik ıslak mendil yada pamukla normal su ile temizleme pişiği önlemek için mi
Kaç paket almak gerekiyor yenidoğan için peki hamilelik döneminde