Unibaby nın zeytinyağlı olanını beğendim şuan migrosta satılıyor kampanyada fakat ben sadece kaka yaptiginda ıslak mendille kabasını aldiriyorum ondan sonra hep pamukla temizliyorum tavsiye ederim bu şekilde yaparsanız her bezi kullanabilirsiniz pişik olmuyor,bez olarak sleepy yeşil paketli olandan kullanıyorum memnunum zaten ilk zamanlarda o kadar çok bez gidiyor ki sık sık değiştiriyorsun aslında pişik olmasına pek fırsat kalmıyor
Teşekkür ederim çok kararsız kaldım diğer markalar arasında o yüzden sormak istedim kullanıp memnun kaldınız bez vs ıslak mendil için
kesinlikle sleepy bionaturel hem bezi hem ıslak mendili bezi dogalpamuk hic pisik yapmadi islammendili ise yuzde 99.9 saf su 4 aylik oldu bebegim hicbir pisik sızdirma sorunu yasamadim
Teşekkür ederim bakıcam dediğiniz markalara
Molfix ve sleppy bio natural aldık hangisini begenirse bebek onla devam Allah izin verirse
Ben bez olarak Molfix kullanıyorum ıslak mendil olarakta sleepy kullanıyorum ama bezden cok bence ıslak mendil stoğu yapmak daha mantıklıymis en çok ıslak mendil gidiyor 240 lık bez aldim 2 aylık olacak hâlâ kullanıyorum bitmedi 2 yada 3 numaralı bez alcam bu ay
Pamuk kullandınızmı ilk başlarda bende ıslak mendil stoğu yapayım diyorum yavaş yavaş yapıyorum ama yinede olabildiğinde az almaya çalışıyorum 3lü paketlerle alıyorum gittikçe
Pamuk almadım saf su bazlı ıslak mendil aldım
Molfix stoğu yaptık ıslak bezde molfix stokladık. Temizleme pamuguda aldık yenidogdugu sürecte kullanmak icin
Yorumlara baktım kullananlara sordum pişik vs yasamamislar cevremdede 1 marka al onla devam et ona alıssin demislerdi
Sleepy de alınabilir
Kızlar selam. Bez olarak hangi markayi tercih ettiniz acaba? Sleepy veya molfix düşünüyorum. Goon da iyi diyen oldu cok kararsız kaldim 3 bez arasında
Slepyy ile baby turco aldım 1 er paket yeni doğan ikisinden biriyle devam edeceğim
Molfix stokladık bezide ıslak mendilide
Goon aldım 4 paket bide ıslak mendil lerini çok ovduler ıslak mendilleri çok ıslak değil çok güzel brgendim bezleride kullandıkca bakcam henüz beklemedeyiz
Aaaa goon ıslak mendil duymamıştım. Evet ıslak mendilde sleepy alırım diye düşündüm ama dalininde kokusu cok hoş
Kızlar bir de deterjan ve pisik kremi onerebilirmisiniz? Şampuan sebamed alıcam mustelanın kokusunu sevmedigim için tercih etmedim. Pişik kreminide sebamed mi yoksa Bepanthol mü alsam karar veremedim.
Sleppy bizde kızarıklık yaptı goondan çok memnun kaldık marka ne olursa olsun bebeğin teninin kabulüne göre değişiyor denemek lazım
Sleepy bio natural bez Komili soft ıslak mendil Bepanthol pişik kremi Lansinoh göğüs ucu kremi Tercih ettiklerim
Sleepy natural aldım yenidoğan 2 paket bir de sleepy natural ıslak mendil ve baby me temizleme pamuğu tercih ettim. Bez stoklamak istemedim. Hem arkadaşımın tavsiyesi üzerine elinde kaldı cünkü bazı bezleri hem de bebeğin kilosu nasıl olur bilemediğim için su anda da iri gidiyor 38+4 3600gramız zaten e bebekte sleepy sürekli belli indirimlere giriyor. Molfix in de emiciliği cok güzelmiş e bebekte calışan aile dostumuz önermişti. Goon prima muadili deniyor… bu arada bu 3 marka bezin içerikleri temiz. Bu konuda temiz içerikli ürünleri tercih ettim araştırarak… pişik kremi olarak sudocrem iyi bepanthol iyi… şampuan gibi şeyleri siveno markası tercih ettim. Yine ecowell temiz içerikli mustela öyle… Göğüs ucu kremi lansinoh temiz içerkli değil içerisinde lanolin var bu da alerjene sebep olabiliyor. Mustelanın göğüs ucu kremi içeriği temiz
Ben sleepy kullandım ama biraz pişik yaptı molfixe geçtim çok yumuşak çok rahat
Bebem natural aldım denemek için 4 5 paket kullanıcı yorumları çok güzel 20 gün sonra deneyip yorum yaparım tekrar.islak mendilde de 3 4 ay sonra kullanmak üzere Molfix izotonik sulu olanı aldim.sampuan olarak aveeno marka pişik kreminde baby dream bebek yağında da Thalia bebek vücut losyonu olarak Palmers tercih ettim.kozmetik sektöründe ve kozmetik mağazalarında çalışmış biri olarak içeriklerini araştırarak aldım.paraben,parafinnium olmamasına dikkat etmenizi tavsiye ederim aldığınız ürünlerde