Ben 5 paket aldım ama bilemiyorum stok yapmak da ne kadar doğru. Kilosu ne olur, ne kadar kullanırım bilmiyorum.
Bezlerde stok yapmak biraz doğru olmuyor bende 1 paket bio naturel 1 numara aldım deneme amaçlı birde baby turco aldım ikisinden biriyle devam etmeyi düşünüyorum tabi pişik falan yapmazsa
Bende Molfix aldim
Sleppy bio natural bide molfix aldım Allahın izniyle dogunca hangisini begenirse onunla devam ederiz heralde
Ben de baby turco aldım yenidoğan 1 ve 1 numarasından da 1 tane aldım. Çevremdekiler çok çabuk büyüdüğü için yenidoğan bezlerini fazla alma biz de bu şekilde kullandık dediler çünkü. Sonra bebeklerin bacaklarında sıkma yaptığından tahriş ediyormuş.
Anneler yenidoğan bezi için molfix mi sleepy mi ? Ya da memnun kaldığınız diğer bez markaları
Ben Molfix aldım, sleepy alan arkadaşım çok küçük olduğunu ve taşma sorunu yaşadığını söylemişti. Deneyip bebeğe uygun olursa devam ederim, olmazsa baby turco almayı düşünüyorum
Tesekkürler 🫶🏻
Goon premium soft, cok memnunum
Bende molfix aldım etrafımdaki önerilerden dolayı ama kullanınca görcem tabi. Birde e bebekde 23. Yıla özel %23 indirim varmış çok yüksek bir indirim değil ama bilginiz olsun belki almak istersiniz
Bende molfix alcam
Bu konuda bende cevremden bilgi edinmistim neye alıştirirsan onla devam et dendi
Bizde bu fikre bağlı kalıp bebek bezlerini kıyaslamaya başladık prima veya molfix arasinda kalıp molfixle baslamayi dusunduk fiyat araliklari cok fazla degildi dogduğu andan tuvalet egitimi alan a kadar ki süreci düsünerek hareket ediyoruz
Stok konusunu da anneme sordum yeni dogan gobek oyuntulu bezleri de çoklu ekonomik paketlerden 2 veya 3 paket yeterli olacagini sürekli bebegin gelisecegini söyledi bizde 3 er paket alarak stoğa başladık
İlk bebek heyecanı işte ne yapsak bilemiyoruz bizde de biraz telaş var umarım destek olmustur
Cevap ıcın teşekkürler benım kızım doğdu bu soruyu soralı baya olmuştu 43 günlük olduk
Aa masallah allah analı babalı büyütsün buralarda yeniyiz 23hafta 6 günlüğuz bazen tarihler gozümuzden kaciyor
Sağlıcakla alın kucağınıza sizde bebısınızı
Çok tesekkur ederiz Peki hangi bebek bezi markasını tavsiye ediyorsunuz
Ben oğlumda molfıx kullanmıştım kızımdada molfıx aldım ben ınternet uzerınden alıyorum cok uyguna geliyor kampanya takıp edıyorum 240 adet ıkı tane 1 numara kullandım çok az kaldı bitmesine 2 numara 240 lı sıparıs verdim sımdı hepsi buradaki kampanyalar oluyor bılgın olsun
Islak mendılde pure baby organıc kullanıyorum ondanda çok memnunum
Çok teşekkür ederiz bilgiler için
Çok kararsızım hamişler sizce hangi markayı alayım tavsiye edeceğinz makul fiyatlı memnun kaldınız yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendili arayışındayım