Hangi Marka Bez?

1 paket beybi land aldım göbek oyuntulu bebeğin vücut yapısına göre alerji olursa sleepy almayı düşünüyorum bez stok yapmaya gerek yok zaten 1 numara bez bitmeden 2 numaraya geçiyorsun bebeğin teni hangisini kabul ederse onunla devam edecem

1 Beğeni

Yenidogan kac paket almak gerekiyo 1 bedene ne zaman geçer bebek

Ben prima ve baby turco aldım ıkısınıde denıcem .

Bende sleepy aldım 3 paket ilk bebek olacağı için bilmiyorum nasıl olacak dogal içerikli olduğu için aldım umarım pisik gibi Bi sorun olmaz

Pure baby alma sızdırıyo molfiks kullanıyorum bnde

1 numara yeni doğan demek değilmi zaten benmi yanlış biliyorum

2 paket aldım 1 numara göbek oyuntulu diğerlerini de ilerleyen zamanda büyüdükçe almaya başlayacam

Bazı markalarda 0 da var… ama ben 1 numara ile başlanması taraftarıyım

Üzerinde kiloya göre gidiyor

Ozaman bende 2 paket alıyım boşa gitmesin diger aldiklarım

0 beden de var ben o yüzden dedim

Valla bende 1 numara aldım 4 paket , prematüre doğmadığı müddetçe 1 iyidir bence de

Bebekler çok çabuk geliştiği için diğer numaralardan almadım 1 numarayı 1 ay bilene gitmez dedikleri için öyle aldım

Üzerinde ki kilo oranına bakarak alırsanız daha iyi olur mesala 1 numara aldığın bezler 2-5 kilo arası yazıyor üzerinde

Merhaba ben yıkanabilir bebek bezi aldım, sürdürebilir ve ekonomik. Bence bir araştırın :smiling_face:

1 Beğeni

Bende düşünüyordum o yıkanabilir doğal bezleri.en sağlıklı olanı aslında ama yapabilir miyim yetiştirebilir miyim bilmiyorum daha önce kullanan varsa yardımcı olsun

Bende oyle yapıyım ozaman tesekkur ederim​:cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

Bence yaparsınız ilk başta alisana kadar zor olabilir ama uzun vadeli çok iyi bir seçenek diye düşünüyorum en önemlisini en sağlıklısı olması

Ayyy yıkanabılırle ugrasabılecegımızı hiç düşünmüyorum . Başımızı kaşıyacak vaktımız olsa ıyı :face_holding_back_tears::face_with_hand_over_mouth:

Valla uğraşan ugrasiyo canım çok kullanan var bende istiyordum ama yapabilir miyim yetiştirebilir miyim bilmiyorum o yüzden cesaret edemiyorum. Azıcık cesaret etsem en doğalı en güzeli.