1 paket beybi land aldım göbek oyuntulu bebeğin vücut yapısına göre alerji olursa sleepy almayı düşünüyorum bez stok yapmaya gerek yok zaten 1 numara bez bitmeden 2 numaraya geçiyorsun bebeğin teni hangisini kabul ederse onunla devam edecem
Yenidogan kac paket almak gerekiyo 1 bedene ne zaman geçer bebek
Ben prima ve baby turco aldım ıkısınıde denıcem .
Bende sleepy aldım 3 paket ilk bebek olacağı için bilmiyorum nasıl olacak dogal içerikli olduğu için aldım umarım pisik gibi Bi sorun olmaz
Pure baby alma sızdırıyo molfiks kullanıyorum bnde
1 numara yeni doğan demek değilmi zaten benmi yanlış biliyorum
2 paket aldım 1 numara göbek oyuntulu diğerlerini de ilerleyen zamanda büyüdükçe almaya başlayacam
Bazı markalarda 0 da var… ama ben 1 numara ile başlanması taraftarıyım
Üzerinde kiloya göre gidiyor
Ozaman bende 2 paket alıyım boşa gitmesin diger aldiklarım
0 beden de var ben o yüzden dedim
Valla bende 1 numara aldım 4 paket , prematüre doğmadığı müddetçe 1 iyidir bence de
Bebekler çok çabuk geliştiği için diğer numaralardan almadım 1 numarayı 1 ay bilene gitmez dedikleri için öyle aldım
Üzerinde ki kilo oranına bakarak alırsanız daha iyi olur mesala 1 numara aldığın bezler 2-5 kilo arası yazıyor üzerinde
Merhaba ben yıkanabilir bebek bezi aldım, sürdürebilir ve ekonomik. Bence bir araştırın
Bende düşünüyordum o yıkanabilir doğal bezleri.en sağlıklı olanı aslında ama yapabilir miyim yetiştirebilir miyim bilmiyorum daha önce kullanan varsa yardımcı olsun
Bende oyle yapıyım ozaman tesekkur ederim
Bence yaparsınız ilk başta alisana kadar zor olabilir ama uzun vadeli çok iyi bir seçenek diye düşünüyorum en önemlisini en sağlıklısı olması
Ayyy yıkanabılırle ugrasabılecegımızı hiç düşünmüyorum . Başımızı kaşıyacak vaktımız olsa ıyı
Valla uğraşan ugrasiyo canım çok kullanan var bende istiyordum ama yapabilir miyim yetiştirebilir miyim bilmiyorum o yüzden cesaret edemiyorum. Azıcık cesaret etsem en doğalı en güzeli.