Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz

Kızlar selam gebe okulunda ebe magnezyuma başlamam gerektiğini söyledi ama doktora yazdıramadım kendim alıcam. Ne önerirsiniz ne kullanıyorsunuz?

Ben magosit kullanıyorum

Doktorunuz mu verdi acaba gebelere uygun muymuş:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: ben de ona göre alıcam​:pray:t2:

Ben magnorm kullaniyorm doktorum yazdi magositi kullandm ilk zamanlar ama bnde pek faydasi olmadi magnorm cok iyi

Ben de magosit kullanıyorum

1 Beğeni

Doktorum verdi uygun canım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim​:pray:t2: hap şeklinde mi oluyor suya katmalı mı?

Hap şeklinde canım içinde 30 kapsül bulunmaktadır

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray:t2: memnun musunuz acaba bi arkadaş yukarıda bende işe yaramadı demiş de :pray:t2::pray:t2: bi de hap mı suya katmalı mı? @Neval

Benimki magosit hap şeklinde zaten. Yani ne konuda fayda etmemiş arkadaşimiza onu bilemiyorum da yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum faydası olmasaydi doktorum vermezdi zaten magnezyum vitamin takviyesi nasıl bi etki yaratacak ki

1 Beğeni

Kendi doktorunuz yazdırsa daha iyi olacağını düşünüyorum

Zaten ay ay hangi ilaç ve vitamin takviyesi yapacağını onlar takip edip öneriyor onların vermesi daha uygun olur

Suda erio

1 Beğeni

Benim ebe kasılmalar ve ağrılarım olduğu için önerdi ama kendisi yazamadı burda başka şehirdeyim randevu alamıyorum o yüzden doktora da yazdıramadım hamile arkadaşların kullandığı uygun bi takviye arıyorum bebeğe zararı dokunmayacak bi takviye onun için sordum. Ağrılarım çok fazla o yüzden lazım

Kaç haftalıksin

Magnezyum takviyesi kıramplar icin verilio ve benm değerlerm cok dusuk oldugu icin doktorum degistirdi herkese her ilac ii gelecek die bise yok

22 haftalık

Zaten öyle bu ilaç sana çok iyi gelir diyemem kimseye. Kendi kullandığımı söyledim ve fark ettiyseniz doktorun takviyesiyle olsa daha iyi dedim

Ben daha erken başlamıştım demir ve magnezyuma

Demire 14te başladım ama magnezyum vermemişti şimdi de doktora gidemiyorum gebe okulundaki ebe ağrım var diyince önerdi acil doktoru da yazmadı. Kendi aile hekimimi arayıp öneri alırım artık