Ben demir ce magnezyuma aynı anda başladım hamileligimi öğrendiğimde 5 haftalıkti o zamandan 12 haftalıka kadar folik asit kullandım sonrasında demir ve magnezyuma başladım hala da devam ediyorum arada başka takviyeler de oldu tabi. Siz en iyisi dediğiniz gibi aile hekimine danışıp yazdırın
En iyi magnezyum maden suyu desem kramplarım çok olurdu hamile olmadan önce de . Maden suyu içiyorum artık kramp girmiyor.
Ben de içiyordum ama her gün mü içmek gerekiyor bir de her marka aynı mı
@Kuti hangi marka içiyorsunuz
kızılay markasının erzincan olanı var o magnezyum asıllı olan, benim ebem günde iki tane ondan içmemi tavsiye rtti
Beypazarı ya da kızılay alıyorum genelde hergün içmeye çalışıyorum hiçbir zararı olmaz maden suyunun . Yukarıda arkadaşa da ebesi öyle tavsiye etmiş ama yinede istiyorsanız sorun sizde
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimm
Evet doktorum yazdı ilk gebeliğimde de kullanmıştım şimdi ikinciye kullanıyorum bir sıkıntı olmadı
Kabızlık sorunu çekiyorsanız magvital öneririm ama herhangi bir bağırsak sorunu yaşamıyorsanız magvitali önermem. Doktorumla konustuğumda magvitalin bağırsakları çok fazla çalıştırdığını hatta direkt ishal sebebi olduğunu söylemişti. Aynı şekilde her farklı magnezyum takviyesinin bu gibi belirli yan etkileri oluyormuş eczaneye gittiğinizde de seçtiğiniz magnezyum için bir yan etkisi olup olmadığını sormanız da naçizane önerimdir.
Teşekkür ederim ben aile hekimimi aradım magosit uygun mudur sordum alabilirsin dedi tek dozmuş zaten 365 mg. Onu aldım . Bi de kabızlık sorunu için kuru kayısı yiyorum ben çok faydasını gördüm günde 2 3 tane yesem yetiyor. Magnezyum aç alınınca ishal yapıyormuş diye okudum bir de
Teşekkürler ben de onu aldım 365 mg mavi kutu 30 hap dimi tek doz oluyor dedi doktorum bana ama emin olayım yine de
Ya ben 14 haftalık gebeyim folik asit dışında kullandığım bi vitamin yok bugün ikili test verdim dr yoktu soramadım da 15 gün sonra kontolum açıkçası endişeliyim henüz bi vitamin kullanmadığımdan
Evet gece uyumadan önce alıyorum ben
- Haftada folik asiti bıraktırdı doktorum ve sadece magnezyum ile demir ilacı kullanıyorum doğuma kadar bu ikisini kullanınca sadece
Ben 12 .haftada hiç vermedi ya bugunde 14 haftalık oldum ikili test verdim dr yoktu danışamadım bu durumu ne yapmalıyım bilmiyorumda
Bana magnezyum hic vermediler 8 aylik hamileyim
Neden yani dr sebebini söyledi mi size ?
Hayir soylemedi kullandigim sadece folik asit d vitamini demir ilaci onun haricinde magnezyum iki doktorum da yazmadi sanriim ihtiyacım yok diye düşündüm
Bende folik asit dışında bişey kullanmıyorum dr vermedi bi sorun olur mu?şuan 14 üm 16. Haftada kontrolüm var