Hangi haftada alışveriş yapilmali

Ben hamileligimi ogrenir ogrenmez yavas yavas almaya başladim beyaz zibin lar unisex renk de takimlar . Simdi 11.haftamdayim bime cok guzel bebek urunleri gelicek bebek kuveti oyuncaklar vs bu haftada onlari almayi dusunuyorum . Cinsiyeti ogrenince de ona gore renklerde de alirim . Oyle 5. Ay 6. Ay vs bekleyemem hem heyecanliyiz nie kendimi illa ozaman da alicam die sıkayim ki heyecan la birsey almak inanin cok keyifli bozmayin bu keyfinizi almak istiyosaniz alin . Alsaniz da almasaniz da hersey olacagina varir onemli olan anin keyfini cikarmak . Tabi bide ekomi kismi var ben gidipde 7.8. ayda bir anda herseyini alamam ekonomik gucumuz buna yetmez eşim de eski kafali gider aliriz tek seferde diyo ama fiyatlar dan haberi yok garibimin . Yavas yavas biriktirirerek gorduk ce gezdikce begenip almak cok guzel

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba Deniz hanım 10haftada cinsiyet beli oluyomu

1 Beğeni

Selma Hanım Merhabalar, 10+5 günlüktü evet belli oldu. Belki erken gelebilir banada erken gelmişti çok şaşırmıştım ilk bebeğim ama çevremden duyduklarımdan dolayı erken gelmişti. Hatta ultrason da bakarken doktor sizde görüyorsunuzdur hadi siz söyleyin dedi.

@Selmabkc

1. Haftada elimizde nakit paramız vardı bebeği gördükten sonra kaba eşyaları aldık. Geri kalan detaylı şeyleri cinsiyeti öğrendikten sonra. Malum her şeye zam geliyor hele seçimden sonra uçacak her şey

Aslinda erkenden alışveriş yapmaya cekiniyordum ama kampanya ya da indirimli birseyler gorursek bebek fuarlarina gidersek ufak tefek aliyoruz malum son aylarda epey masraf artacak diye :face_holding_back_tears: Rabbim hepimize aldigimiz guzel esyalari kullanmayi da nasip etsin sağlıkla bebeklerimize kavusalim :heart_eyes::face_holding_back_tears::palms_up_together:t2:

1 Beğeni