Hangi haftada alışveriş yapilmali

Merhaba canlar siz kaçıncı haftada bebek alışverişi yaptınız acaba herşeyi son aya bırakmak doğru mu sizce

4 Beğeni

Ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez ufak ufak almaya başladım ekonomik nedenlerden dolayı son ayda yapmak bizi zorladı açıkçası

2 Beğeni

Cinsiyetini öğrendikten sonra bende yavaş yavaş almaya başladım daha bez vs almadık onun dışında ismine özel hastane çıkışı alacağım ve kendime gecelik vs ama cinsiyetini biliyorsan yavaştan al bence dediğin gibi ekonomi gidiyor Allah yardımcımız olsun :heart:

1 Beğeni

Ben çok çabuk stres yapabilen biriyim son zamanlara kalırsa kafamın içinde kendimi yerim :blush: bir de her şey zamlanıyor ben idirim takip ettim 20. Haftamda beşik ile bebek arabası indirime girmişti öylelikle başladım

3 Beğeni

Benim adam anlamıyor canım bir şey alınca aynı eski kafalar gibi doğmayan çocuğa dön biçilmez ne gerek var doğunca alırız diyor Allah annemden razı olsun ne begensem para atıyor hemen alıyorum iyiki var benim biriciğim :heart:

5 Beğeni

İlk kızımda 7,5 aylıkken herşeyini toplu almıştık 4,5 yıl önce

Bu kızımda da son ana bıraktık ama yetişmedi çünkü erken geldi bebiş

Bence 6. ayda yavaştan başlanmalı

2 Beğeni

Etraf erken dese de özellikle büyük ve pahalı eşyaları indirimde gördükçe almak gerektiğini düşünüyorum, bazı eşyalarda cinsiyetin önemi de yok. Parça parça alıp kenara atarsanız kafanız dah rahat eder

4 Beğeni

Bende son iki ayımız yeni aldım bütün eşyaları

2 Beğeni

Eskiden olsa 7. Aydan sonra derdim ama bence şimdi ekonomik durumu göz önünde tutunca 3. Ay bittikten sonra yavaş yavaş almak en iyisi. Bir anda almak zorlayabilir e bi de malum herşey pahalılaşıyor.

4 Beğeni

Bence 5 .aydan sonra alinmaya baslanmalı .20.hafta artik biraz daha bebekle ilgili risklerin azaldigi bir donem .Hayirla ,sağlikla kucaklarimiza aliriz insallah.

4 Beğeni

Amin inşallah :heart:

3 Beğeni

İnşallah amin :pray:

1 Beğeni

Katılıyorum canısı sana

3 Beğeni

Güzel günlerde kullansın bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts:

2 Beğeni

Ben şimdilik.bez ve ıslak mendil aldım kıyafet kızımdan kalma giydireceklerimi seçtim 3 adet hastane çıkışı aldım biberon emzik vs yavaş yavaş alacağım inşallah

1 Beğeni

Uzmanlar 25 haftadan sonra öneriyor. Bende 25 haftamda almaya başladım​:blush: @Balım1

1 Beğeni
  1. Ayda başladık eşim çok hevesliydi bebek arabası odası vs büyük şeyleri bitirip son zamanlara ufak eşyaları bıraktı:rofl:
1 Beğeni

Canım ben 10. Haftasında başladım . Şuan sadece benim için gecelik , ismine özel kapı süsü vs kaldı .

Küvet seti dahil her şeyini aldım . Ben çok karnım büyümeden almak istedim

2 Beğeni