Bnde onu kullanıyorum
Gyno Ferro kullanıyorum kabızlık dışında bı etki yapmadı gece yatarken içiyorum belki ondandır
Kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz ya da kullandınız acaba? Paylaşır mısınız lütfen
Ben gebeliğimde ve sonrasında Erbatab kullandım. Hala da kullanmaya devam ediyorum
Almanyqdayım doktorun verdigi demir ilaçım tardyferon 80mg kullaniyorum
Demiron kesinlikle tavsiye ederim. Devletin verdiklerini içme
Doktor bana demir ilacı verdi adı fertamir suda çözünen ama benim demirim normal eksik değil demir ilacı kullanmak şart mı kullanmasam olmaz mı kabızlık problemim var
Doktoruna danışmalısın.
- Haftalik hamileyim kan dergerlerim düşük olduğu için demir ilacını doktorum günde iki kez kullanmamı soylemisti o yüzden bitmesi gereken zamandan önce bitti doktor bana vegaferon verdi hamilelerde kullanabilir diye bugün baslicam ama yemekten önce mi sonra mı alacagimi sormayı unuttum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Bende kullanıyorum sağlık ocağı verdi sabah aç karınla akşamda aç karınla dediler
Kağıdında yemeklerle beraber veya yemekten sonra yazıyor ama emin olamadim demir hapini yemekten bir iki saat önce alıyordum normalde süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız diyorlar yemekte de yoğurt veya ayran mutlaka tüketirim o yüzden emin olmak istedim damla şeklinde değil mi sizinki de
30 kapsül şeklinde damla vermediler bana aynı işlevi görüyor zaten ilaçlar aynı çünkü
Bana damla seklinde verdiler normalde bebeklere veriyoruz dedi hamilelikte de kullanılabilirmis ilacının zamanı dolana kadar kullanicam tadı biraz mide bulandırıcı ama kansızlık olduğu için mecbur kullanicam
Aynen öyle istersen eczaneye sor bakalım yakınında varsa
Hem sizin için hem bebeğiniz için içilmesi gerekiyor
Ben ferrum kullanıyorum önceden kabızdım bu ilaçtan sonra hafif düzeyde ishalim bu sorun mudur acaba?