Hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?

Mide bulantısı ve aşırı kusma. İştahım da kesilmişti

1 Beğeni

Bende bunlar suanda var zaten icersem daha kotu olurum diye icemiyorun​:face_with_spiral_eyes:

Daha önce hiç içtin mi

Hayir korkumdan baslayamadim

Gebe değilim ama bende fertamir kullanıyorum demirim olması gerektiğinden çok fazla düşmüş bazı yan etkilerini de gördüm

1 Beğeni

Aleykumselam ferrum kullaniyorum ben kuzum

1 Beğeni

Gebelikte demir eksikliğinden dolayı baş ağrıları baş dönmeleri sıklıkla görülüyor. İstersen bir tane dene yan etkisini görürsen başka bir marka alırsın. Ben ilaçlar konusunda maalesef çok hassasım. Belki sana yan etki yapmaz

Evet dediğiniz gibi yapmam lazim bi denemem lazim akşam yatarken icsem olurmu acaba en azindan uyurum :frowning:

Doktorun nasıl önerdiyse öyle tüketmen daha doğru olur.

1 Beğeni

Demiron kapsül. Ferrum kullanıyordum içindeki bi madde kanser yapıyomuş çokta demiri yükseltmiyor zaten. Bitane doktor demişti.demirondanmçok memnunum

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Ben Gynoferon kullanmıştım

2 Beğeni

Banada bundan verdi doktor ama kullanamiyorum 7.ayımızdayız ama başlayamadim daha :pleading_face:

1 Beğeni

Aa doktoruna söyleseniz belki başka bir ilaca geçirir. Demir önemli :pleading_face:

1 Beğeni

Demistim de baska bir doktora o da kanın iyi yazmaya gerek yok dedi ama halsizligim oluyor onu kullanmadigimdan muhtemelen

Canım, benimde kan değerim iyiydi. 12. Haftamda başlattı doktor takviyelere. Ki 28. Haftamda kan tahlili verdim, biraz düşmüş kansızlık var eskiye kıyasla. Aşırı bir kansızlık değil, hafif başlamış. Doktor doz artırmadı. İhtiyacın yok dediyse değerlerini en iyi o bilir tabi.

Gynoferon kullaniyorum sabahlari kahvaltidan en az 1 saat once iciyorum .Bana herhangi bir yan etki yapmadi.

Kızlar kullandığınız demir ilacı takviyelerini bu konu altında paylaşır mısınız? Denediğiniz memnun kaldığınız yan etkileri az olan demir takviyelerini paylaşır mısnız?

Doktorum feramat demir ilacını verdi bana canım. Ama bende ishal ve çok nadir de olsa mide bulantısı yapıyor maalesef. Onun dışında başka bir yan etkisini görmedim.

1 Beğeni

bu demir ilacı içeriği temiz ve demiri hızlı yükselten bir ilaç imiş, arkadaşlarımın birlikte doğum yaptığı ebe tavsiye etmişti buna bakabilirsiniz bi

1 Beğeni

Ferro sanol duadenal yazdı benim doktorum ilk etapta biraz rahatsız etti ama alıştım