Hamileyken kahve içen varmı

Kahve dünyasından mocca yada farklı yerlerde kahve içen varmı acaba ?

1 Beğeni

evet gunde 1 fincan turk kahveside olabilir nescafede olabir ama sadece 1 fincana izin veriyorlar

Türk kahvesi sevmiyorum da küçük boy mocca falan içesim gelmişti :see_no_evil:

kahveyi sade sevmiyorum da küçük boy mocca falan içesim gelmişti :see_no_evil:

Haftada 2 defa filtre kahve içiyorum bir kupa fazla içmiyorum

İş canım, bir seferlik. Tamamen yasaklı değil zaten kahve günde 1’ i geçmemeli sadece.

Ben Starbucks’tan içmiştim :blush::face_with_hand_over_mouth:

Ben türk kahvesinide, çözünenilir kahveyide kafeinsiz olarak evime aldım canım istediğin de onları tüketiyorum. Tavsiye ederim kızlar canı kahve çekenler kafeinsiz kahveleri tüketebilir.

Ben kahve icen biriydim ama hamile olunca kahve kokusundan bile midem bulanmaya basladi

Sabahları 1 Türk kahvesi öğleden sonrada 1 fincan filtre kahve içiyorum Kendimi kasmıyorum ben gayet de sağlıklıyız çok şükür 31 haftadayız :blush::pray:

Gunde 1 tane şekersiz turk kahvesi içiyorum :smiling_face:

Günde 1-2 fincan kahveye izin veriliyor ama o gün çay içtiyseniz onu da kafeinden sayın :blush: ben içiyorum arada dışarıdan da

Günlük 1 fincan hakkımız var ama ben çok kahve düşkünü olmadığım için en iyisi kafeinden uzak durmak dedim çok nadir birisi gelince tükettim

Maalesef iciyorum tum gun bilgisayara bakmaktzn öğlenden sonra nescafe tuketiyorum bir bardak aksama kadar beni idare etsin diye yoksa uyuyup kalirim :sweat_smile::sweat_smile:

Günde 1 fincan sade Türk kahvesi güzelliği diyorum :partying_face:

Kahveyi seven ben hamile kaldığımdan beri tiksindim :roll_eyes:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Afiyet olsun :blush:

Ogrendikten sonra 4. aya kadar hic icmemistim. Simdi her gun spor oncesi bir fincan espresso ya da americano yapip iciyorum mutlaka. Ama bence granul kahvelerden her zaman uzak durmakta fayda var. Mocha, latte gibi kahveleri kendiniz de evde hazirlayabilirsiniz.

1 Beğeni

Uyamadığım kurallardan biri maalesef :pleading_face: çay asla tüketmiyorum hiç sevmiyorum çünkü ama tam Bir kahve bağımlısıyım. Sabah ve akşam olmak üzere 2 fincan sade türk kahvesi içiyorum :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Merhaba spor olarak neyapıyorsunuz ?