Hamileyken dört gözle beklediğimiz şeyler?

Öğürmeden yemek yiyebilmek :joy: ne yersem yiyeyim her yere her yedigimi kusmak çok kötü çok

Bende hamileyken hep bunu diyordum ya :sweat_smile:bazen ağlıyordum ben.

Doğumdan sonrada öğürerek yiyeceğim diye deli olmuştum​:sweat_smile: @Emine06

Canimin istedigini yemek ama doyana kadar bulantı olmadan .bişey yesem hemen midem yanıyor sadece bal yiyorum bu aralar yoksa mide bulantısı ve yanması oluyor

Sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum, diğerlerinden şikayetçi değilim :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni

Sağ Salim kucağıma alabilmek başka hiçbir şey umrumda değil :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

7 aylığım ikizlere hamileyim yüz üstü yatmıyordum zten diger herseyi yapablıyorum zatn :joy:

Kolayca eğilmek ve kalkmak

Yazi bekliyorum tiril tiril hamile elbiseleri giyebilmek icin :face_holding_back_tears: kore cok soguk lahana gibi sariliyorum hastaheneye gidince soyun geri giyin biraz zor oluyor (burda hep alttan muayene yapiyorlar hanimlar)

Aaaa acayip olay :thinking:

1 Beğeni

Burda bi kac sey biraz degisik :grin:

Evet ya bende fark ettim :joy: güney koredesin di mi

1 Beğeni

Bebeğimi sağ salim kucağıma almak ve onunla zaman geçirmek :face_holding_back_tears: zaman hele gün gün takip edince hiç ilerlemiyor sanki :hatching_chick:

2 Beğeni

Evet guneydeyim :grin:

1 Beğeni

İyi bari :joy:

Kuzeye giremem bile zaten kiz :see_no_evil::grin::grin::grin:

Kuzey Kore denince aklıma askeriye geliyo :joy::joy:

1 Beğeni

Fastfood değilde aburcuburu çok özledim yaa özelliklede cips…

Sadece bebeğimi kucağıma almak istiyorum :heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kaç kere ağladım yeter kusmak istemiyorum diye valla yazık kocam dök içini ağla diyor sonra da napalim elimizden bir şey gelmiyor diye teselli etmeye çalışıyor djhdjdjdjdjd

1 Beğeni