Hamileyken dört gözle beklediğimiz şeyler?

Kolayca eğilip kalkmak Yüz üstü yatmak ve öğürmeden kızartma yiyebilmekti

Sizde hangisi var hanımlar?

11 Beğeni

Bebeğimi sağlıkla kucağıma almak, rahat hareket edip rahat uyuyabilmek, istediğim her şeyi yiyebilmek :smile:

3 Beğeni

Doğum iznine ayrılmayı dört gözle bekledim, eşimin yanına gelebilmek için :pleading_face:

4 Beğeni

Miyde Yanmam dayansın bi an önce Rahat nafes almak Rahat uyumak hərşey yiyə bilmek ve Rahat Rahaket etmek başka hic bisey istemiyorum miydem.cok fena Halde yanıyor :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

2 Beğeni

Sizde de mi reflü var

1 Beğeni

Evet canim Ölüyorum

1 Beğeni

Bende de var domates poğaça hazır mayalı şeyler dokunuyırmuş salça vs ne yiyecegiz ben analamadım zaten tahin deniycem

1 Beğeni

Şu an mide bulantımın geçmesi en çok beklediğim şey. Onun haricinde dışarıda hamburger yiyebilmek. Eski iştahımın geri gelmesi :cry:

3 Beğeni

Ben hepsini bekliyordum​:grin:

1 Beğeni

Hamileligin bütün zorluklarına ragmen ki bi çoğunu da dibine kadar yaşadım dört gözle bekledigim tek şey Dogurmakdı :grin:

6 Beğeni

Hepsi hepsi ama en çok da bebişimi görebilmek :face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Kazasız belasız doğum yapmak çünkü çok mide ve sırt ağrım var

1 Beğeni

Hepsi :smiling_face_with_tear: yataktan kalkarken acı çekmemek :no_mouth:

Ben bir an once dogurmayi bekliyordum cunku hep sancı hep ağrı artık oturup klkmamyai geçmiştim uykusuz kalmaları felan şükür Allah’a doğurdum kurtuldum darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah :palms_up_together:t2::rose:

Ya benim ağrım olmasın yeter ilk hamilelik diye tecrübesiz olduğum için baya kötü şeyler yaşadım bunlardan birtanesi vücudumdaki ağrılar

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Sema_0101

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hoş buldum :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Merhaba @Sema_0101 hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Hoş buldum :face_holding_back_tears: