Hamileyken denize gitmek

Kızlar 2 buçuk aylık hamileyim denize girsem sıkıntı mı yada girmesem sahilde dursam

3 Beğeni

Bildigim kadaryla yuzmekde sakınca yok aksine hamilelikte faydalı spor .
Hovuzdansa denizde yuzmek daha iyidir hemde.
Ama temiz denize girmek gerek,ve doktor sakınca gormuyorsa 3 ,4 gun de 20-15 dakika yuzule bilir.
Doktorun sakinca gormezse gire bilirsin.

Çok güzel bi soru olmuş. Ben malesef cevabını bilmiyorum :smiling_face:

Yakın zamanda doktora randevum yok o yüzden soramiyorum​:pleading_face:

3 Beğeni

Temiz olduğu sürece tehlikeli hareketler yapmadan yavaşça yüzebilirsin canım :blush: Kramp girme olasılığı olduğu için sadece vücudunu ıslatmış olmak için gir bence :blush:

1 Beğeni

Tamam teskkur ederim​:blush:

1 Beğeni

Deniz suyunun temizliği önemli. Temiz olduğunu biliyorsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Kirli sudan enfeksiyon kapmak seni ciddi hasta edebilir. Ben olsam bu riski göze almazdım :wink:

1 Beğeni

Tm teşekkür ederim tavsiyenize uyucam​:blush:

1 Beğeni

Telefon numarasıdami yok?
Ben gitmedigim zaman telefonda soruyorum.
Dedigim gibi su təmiz olmalı onemlisi birde doktorun ama şoyle yapma sende boyle bir şey var derse onu bilemem.o yuzden domtoruna danış dedim ilk basta :slightly_smiling_face:

Benimki özel hastane değil o yüzden numarası yok :blush:

1 Beğeni

Bende devlet hastahanesi ama ultrason doktorumunda, hamilelik doktorumunda numarası var .:slightly_smiling_face:

Yani hiç istemedim bilemedim veriliyor mu

1 Beğeni

Ben denize gitmiycem :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Bende gitmicem​:upside_down_face:

2 Beğeni

Bir kaç gun önce doktorum bu konu uzerine instagramda hikaye atmışdı,İlk 3 ay denize girmeyi önermiyoruz diyordu.İlk 3 ay hiç bir riski göz ardı etmemek gerek.Bebek yerine iyice yerleşsin.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

Didim temiz demiştiniz bence didimi denemelisiniz. Bi ayaklarınızı sokun içinizde uktesi kalmasın

Çok kararsızım bakayım bı duruma göre

@Seray2023 hala kararsızız

Bana dediler ki rahim açılır doğum olur felan diyorlar izin vermiyor ailem

1 Beğeni