@elifdrcnyrk arkadaşım senin memlekette de deniz vardı doktorun bu konu hakkında yorum yaptı mı
Bence sabr edin gitmeyin.Bebeğiniz doğduğu zaman bebeğinizle gidersiniz.Allah korusun vajinal enfeksiyon vb şeyler kaparsın.Zaten hassas bi bölge hamileyken 2 kat hassas.Şu zamanda denizin temiz olma ihtimalide yok.
Baküdeki denize girmek en tehlikelisi pislikler oraya atılıyorben eskiden giderdim ama şimdi gitmiyorum bebiş doğduktan sonra giderim seneye bu gün
Hamileyken denizin zararı yok,eger temiz denizse.ben bağ evine geldim kayınvalidemlerin,buraya 5, 10 dakika yakinlikta deniz.
Bakude temiz deniz burda hər kes buraya geliyor.
Kıyafet bulursam gitmek istiyorum inşallah burdayken.
(Bilgəh)
Doktoruma sormadim ama ebem bana dedi ki denize girmek doğum açısından cok faydalı. Havuzu önermiyorum kesinlikle ama denize girip yüz dedi. Annem de hamileyken girme rahim ağzın açık diyor. Eger cok gireceksen temiz olduguna emin oldugun yerlerde gir dedi. Benim hamileliğin başında bahar alerjim vardı kulak burun bogaz doktoruna gittim. O da denize girmem gerektigini hem alerjim hem de bebegim icin iyi olacağını söyledi. Ben de cok girmek istiyorum, eger temiz bir yer bulursam gireceğim
Ben temiz yer biliyordum eşimin annesinin bağ evlerinin yanında hemde ama anlık oldu kiyafet bulamadım doğru durust.
Bikinide eşim izin vermiyor diye ,dizden şort falan aradım bulamadım iyisini,donduk evimize kismet degilmişbakalim bu yaz gide bilickmiyim
ben gitmedim Bakının bütün kanalizasıyası denize akıyor birşeyki pisliklerini bile denize yapıyolar , o yazden tehıikeli her ne kadar temiz denilsede
Yok canim baküde ən temiz deniz, bilgəhdəki denizdir.
@baby_ugur sən biliyormuydun?
Hər kes bilgehe gider @Nergiz13 akrabalar hepsi kayinvalidemlerin bağ evine gider kalmaya denize gitmek icin
Ordaki təmiz diye.
Şimdi parasız giriş var ama bu kadar insani goruyorlar parayla yapacaklar bence artik gelecekde
Birde oraya kanalzasiya suyu akmiyor.bulvarin denizine akiyor su iyyyy
odu da elə dəniz ne fark eder mesela sen denize giriyon düşün öbür tarafta biri çişini denize yapıyor
Evet biliyorum oranin suyu temizdir,bize Şıxov teref yakin oldugu icin ora giderler ama ben hiç girmedim,suyun rengi simsiyah iyrenç,ilk ogluma hamile oldugumu bilmeden iki defa havuza girdim,aqua park var ya orda,cok guzel ama zararli hamilelikde ilaçli oluyor havuz sulari,bilmeden girmisdim
Hamilelikte hovuzu onermiyor doktorlar.
Temiz deniz oneriyor.
Şıxov hem çirkli su hemde kayalık orası eşim 18 yasindayken gitmis.suya Rakka atarken basini az daha kayaya carpsin,allahtan ayağı carpmiş və o iz hala kaliyor.
O yuzden şıxov həm tehlikeli hemde suyu kotu
Bilgeh temiz su gitmek istersen oraya git.zaten biliyorsun sende təmiz oldugunu.
Hayir hiç girmedim o suya,çok kirli orasi,hemde millet var orda,hamilelikde hic girmeyi dusunmuyorum,gitmiycem bu sene hic birine,eyer ne zamansa gidersem Dediğin yere giderim