5+2 haftalık hamileyim. Yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorduk yeni nasip oldu. Şeim pek inanamıyor. Dün keseyi gördük diyor ki henüz birşry yok kalp sesini duyalım diyor. Üzülüyorum bende eşim duygularım başka mantığım başka şey diyor dedi. Sanırım henüz alışamadı duruma. Sizde de miydi eşiniz?
Gebelgin hayrlı olsun cnm Belki kalp sesini duyp sonra içi rahatlar şuan ümitlenmk istemiyordur belki sonuçta bir senedir istiyorsnz ve belki eşiniz kalp atışın dan sonra o güzel sesten sonra güzel bir tepki göstericektir
Bazı erkekler böyle kalp sesini duyduktan sonra yine istediginz tepkiyi alamayacaksnz büyük ihtimalle ama biraz büyüdükçe kabulleniyorlar takılmayın
Benim eşimde aynı senin eşin gibi tepkisizdi ben heyecanlıydım o değildi yok keseyi görelim yok kalp sesini duyalım yok oluşsun öyle sevinelim hep böyleydi taa ki kalp sesini duyana kadar. Şuan 25+5 deyiz artık her ultrasona girdiğimizde resmen gözlerinin içi gülüyor aşırı mutlu oluyor yani demem o ki eşine müsade et onlar bizler gibi duygusal yada doğuştan baba değiller hamileliğin henüz çok yeni eminim ki zaman geçtikçe düzelecektir.
Sadece emin olmak istiyor ona da hak vermek lazım. Bende eşin gibi tepki vermiştim kalp sesini duyana kadar inanamadım
Hic uzulme herhangi bi olumsuz durum olur diye dir o tepkileri ben bi dusuk yaptim birindede dusuk riskim vardi suan 3 hamileligim inan keseyi bebegi gorduk ama kalp atisi duyamadik onu duyana kadar esim sevinemedi gayt nirmal korkulari vardir canim uzulme sakin
Normal canım Benim de işim öyleydi taki küçük küçük tekmelerini hissedene kadar Bir de ultrasonda cinsiyetini falan görünce inanmaya başladı
Benim ilk gebeliğim bebeĝim tekme atıyor eşim böyle şeylere çok da takma diyor karnımı videoya alıp tekmeleri gösteriyorum karnını niye çekiyorsun diyor ilk hamileyim dediğimde bile hiç tepki vermedi sizin enazından yeniymiş 6 aylik oldu bizim ama beyfendinin umrunda değil hiçbir hevestir heyecandır hiçbir şey yok
Benimde eşim öyle maşallah deyip geçiyor tekmelerini falan söyleyince gösterince,aslında çocukları çok sever bence nazardan korkduklari için tepki göstermiyorlar içten seviyorlar
Benim de eşim ilk başlarda öyleydi hissedemiyordu. Sonra doktora beraber gittik cinsiyet öğrenmek için. Orda ilk kez kalp atışını, bebeği gördü. Ondan sonra duygularını belli etmeye başladı. Tekmelerini hissetti. Onun elini koydum hep. Erkekler bizim gibi hemen duygu hissedemiyor.
Eşimde öyleydi hatta daha sonrasında da çok ley yapamadı ne zaman hareketlendi o hareketleri karnımda hissetti o zaman daha da anladı ama en vok baba olduğunu anladıgı an doğdugu zamandı
Benim de kese zor gözüktü eşim bebeği görene kadar inanmıyordu ama şu an gayet iyi.
Duygusuz işte olsun sen sıkma canını. Bebeği kucağına aldığı zaman hislerini açıkça belli eder.
Benim eşimde ilk öğrendiğinde tepkisizdi.Hatta ilk zamanlar bana bekle biraz daha hüsrana uğramayalım dedi.Birkaç ay geçtikten sonra sürekli oğlum da oğlum diyor doğumu soruyor falan sanırım babalık annelik gibi değil hemen olmuyor
Ben kafama takmıyorum zaten eşim herkese karşı öyle babasız büyüdüğü için hislerini açığa vuramıyor eşimi tanıyorum artık
Hayırlı olsun… çok normal bazı eşler kucağına alana kadar dahi tepkisiz olabilir… sıkıntı etme
Valla bizde çok istedik insan bence oldugunu kabul edemiyo şu an 18 haftalık hamileyim ben bile inanamiyorum halen eşimde bana diyodu bu sefer oldu diye test yapınca dur bakalm önce keseyi görelim sonra bebeği görelim kalp atışını duyalım hareketiymis falan derken 18. Haftaya geldik halen inanasim gelmiyo yani eşiniz icin gayet normal bir durum ben anneyken böyle düşünüyorsam onu yadirgamamak lazım bence
Bende oyleydim esime ilk soylediginde sevindi ama sadece kese oldugu icin ikimizde cok sevinmek istemedik . Bos gebelik olur diye korktuk
Aaa ne guzel sevgi saati bende kocama karnimi opturuyom arada bazen kendilginden opuyor sev diyom yatarken dur diy zamani var biraz daha gecsin severim diy. Daaha once eline bebek verdik o an seviyor yeni dogmus olsada mutlu oluyor kendi cok istiyordu bakwlim dogrunca nasil olacak ben inaniyorum esime iyi bir baba olacak