Hamilemiyim silik çizgi

merhaba kızlar yeni üye oldum adetime 10 gün var erken gebelik testi yaptım prodoctor en iyi marka ve belirtiltilerim

Baş dönmesi

5 gün süren kasık agrısı bel agrısı

Meme halkası sivilcesi büyüdü

Çok zamandır degerlendiriyoruz

Adeten önce veya yumurtlamada böle olmadı ztn geçti

Evet canım gözle görülür bir çizgi hamilesin​:heart_eyes: tabi bunun üzerine emin olmak için kan verip bi ultrason konyrolü yaptır. Umarım sağlıkla kucağına alırsın​:heart_eyes:

1 Beğeni

Ayy cidden mi ya nolur hemen çıktı

1 Beğeni

Var gibi evet. Ve mor renk. Ben de adetime henüz 12 gün varken aynen böyle silik çizgi görmüştüm. 10 gün kala da kan vermiştim pozitifti. Yarın sabah 1 test daha yap eğer o da silik çizgi verirse gidip kan ver ben emin olmak için 2 gün daha sabah ilk idrarla yapıp öyle kan vermiştim. Hayırlısı olsun senin için :heart:

1 Beğeni

Ayy siz beni mutlu etiniz allahta sizi mutlu etsin tek kendim görüyom sandım ben bu test adete 12 kala yaptıö 2 ayrı test hemen çıktı şimdi adete 10 gün var ama test alma şansım yok sanki sabaha kadar uyumamışım dk bi uyuya kalıyom

1 Beğeni

Çok normal :face_with_hand_over_mouth: ne kadar heyecanlı ve yorucu bir süreç olduğunu biliyorum. Şimdi kan verirsen büyük ihtimal 15 ila 20 arası bir beta seviyesi çıkar. Sabrederim dersen pazartesi günü sabah erkenden kan ver kesinleşsin hem 2 güne beta biraz daha artmış olur. Ama sabredemezsen bugün acile gidip oradan da kan vererek kesinleştirebilirsin. Ben var olduğuna eminim çünkü bu teste çok güveniyorum beni asla yanıltmadı ve benim çizgim de aynen böyleydi. İnşallah hislerim de doğru çıkar hayırlı sonuçlar alırsın :blush:

1 Beğeni

Amin cnm yaa bügun gidermiyiim blm gidemesem pazartesi inşalllah vardır ya senin belirtilerin neydi

1 Beğeni

Biraz anormal benim belirtim :face_with_hand_over_mouth: Sabahın tam 4 ünde aç uyanmalara başlamıştım. İlk gebeliğimi de öyle öğrenmiştim ben. Çok tuhaf ama tam 4 de uyanırdım. 3 gün üst üste sabah 4 de uyanınca test yapmıştım ve silik çizgiyi görmüştüm. Sonra psikolojik midir bilmiyorum ama çizgiyi gördükten sonra göğüs uçlarımda sızı hassasiyet ve ara ara kasık batmaları başlamıştı. Adete 2 gün kala da yoğun akıntılarım olmuştu. Şuan 9 haftalığım bulantı ve sancı dönemindeyiz.. Fakat aman aman belirtilerim olmadı. İnşallah sen de hafif atlatırsın tüm süreci

1 Beğeni

Ben hamile miyim blm ama öyle hisediyorum aç olmasam bile aç hisediyorum çok uykum var gögüs ucum acıyor ve halkalarındaki sivilceler kocaman oldu kaaık agrım vardı 4 gün sürdü şimdi hafif agrıyor mide bulantım hafif ama canım şekerli şeyler iatiyor ne zmn kan verdin sen ilk ne kadar çıktı bekledin mi sonra

1 Beğeni

Hevesini kırmak istemem ama adete 10 gün kala kan bile versen çıkmaz. Bebek daha hormon salgılamaya bile başlayacak bir oluşumda olmaz.Kötü niyetle söylemiyorum yanlış anlama. Yaşadığım için söylüyorum. Hemen kan ver emin ol. Hayal kırıklığı çok kötü

İlk kanı 27 kasımda verdim. Adetime 10 gün vardı daha. 18,9 çıkmıştı. 2 Aralık’ta da bu şekilde çıkmıştı. Sonra adetimin olması gereken günde verdiğim kan da böyleydi. 8 Aralık adet günümdü yani

Maşallah uçya bana umut oldunuz ya inşallah vardır olmasa silikte olsun çıkmaz ztn sabah6 da yaptım direk çıktı iki teste de

1 Beğeni

Sagol cnm inşallah vardır çıkar belki kanda

1 Beğeni

Ben de öğrendiğim zaman bir heyecanla etrafıma sormuştum herkes adete 12 gün kala öğrenilmez öyle bir şey yok felan filan dedi. Fakat doktor kontrolümde bizzat doktorumdan öğrendim ki gayette normal bir durummuş. Erken döllenme olduğu zamanlar bu şekilde erkenden belli oluyormuş. Herkesin döngüsü ve bedeni farklı. Kimisi adeti 15 gün gecikmesine rağmen ancak silik çizgi görüyor. Kimisi de henüz adetine 10 gün varken öğreniyor. Bu tamamen bebeğin döllenme anına bağlı bir süreç. Ben seninde erken gebelik yaşadığını düşünüyorum. En kısa zamanda da kan verip netleştirirsin işte. Hayırlısı olsun :blush:

Allah razı olsun cnm çok dogru konuştun insanlar çok ön yargılı direk çizgi yok veya olamaz adete var diyor ama hamile olmasam 0 çizgi çıkar niye silik olsun ki dimi

Bir de tek test yapmış olsan tamam hani belki yalancı pozitiftir deriz ama ikisi de aynı sonucu veriyor ve test Predictor gerçekten benim güvendiğim tek marka. Senin kadar heyecanlandım inan ki İnşallah güzel bir beta değeri görürsün

1 Beğeni

Amin cnm eşim gelsin kam vercem ondan gizli süpriz olsun aynen 2 test ayrıca sabah 6 da yaptım ve 3 gün önce belki çıkar ya kanda olmasa hiçç çıkaz insanların art niyeti

1 Beğeni

Hadi inşallah sonucu söylersin :heart:

Söylerim tabi gidebilirsem

Sende daha yeni ögrenmişsin ozmn cnm