Hamilemiyim silik çizgi

Evet daha yeni benimki de işte 2 aylık hamileyim..

Maşşalah cnm ya dua et bana sende benim gibi gördün çizgiyi ben kuruyprum sandım

1 Beğeni

Bu benim yaptığım ikinci testti. İlki seninki kadar silikti yok herhalde bana öyle geliyor diyip çöpe atmıştım. Sonra içime dert olunca ertesi gün yine yapmıştım böyleydi. Birde görünsün diye fotoğraf efektli yani. Ona rağmen ancak… Normalde kimseyi boşuna umutlandırmam çünkü bunun hayal kırıklığı ağır geliyor bilirim. Fakat testlerimiz aynı. Yaptığın test güvenilir. E belirtilerin de varmış bedenini en iyi sen bilirsin. Bu yüzden ben de heyecan yaptım ve emin konuşuyorum İnşallah da boşa değildir güzel haberler alırsın

1 Beğeni

Çokkk mutlu etin beni valla ya çok dua edicem sana inşallah vardıd bi insan bu kadar emin konuşmaz demek ayn fikirdeyiz

Bence hamilesin hayrili olsun tam emin olmak icin kan testi de ver ben bawka testle bakmiwdim bende bundanda bulanikdi test verdim hamile imiwim

1 Beğeni

Sagol cnm inşallah hamilemisin sen

Ben doqrudum hata wimdi 2 aylik oldu oglum

1 Beğeni

yeni yaptım kan vercem

Bu test bozuk gibi. Net olmamış sonucu. Kanı bugün mü vereceksin pazartesi günü mü?

Bu teste guvenme ben ilk hamileliymde 5 tabe aldim hepsi tek cizgi ama buyuk aldim 2 cizgi cikdi

Bugun cnm qmq var gibi

Bunda da silik

Bu test bozuk canım çizgi akmış. Öyle heveslisin ki duygukarini heyecanını ben hissettim. Sonucu haber et

Cevaplar geldimi

Verdim cnm hayırlısı

1 Beğeni

Tm cnm ama silik eczaneye de sordum var dedi kan verdiö

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de çok heyecanla bekliyorum inan ki :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kızlarrr

Kan sonucun çıktı mı bakabildin mi?

E nabıza düşmemiş ya bekliyorum ama

1 Beğeni