Evet daha yeni benimki de işte 2 aylık hamileyim..
Maşşalah cnm ya dua et bana sende benim gibi gördün çizgiyi ben kuruyprum sandım
Bu benim yaptığım ikinci testti. İlki seninki kadar silikti yok herhalde bana öyle geliyor diyip çöpe atmıştım. Sonra içime dert olunca ertesi gün yine yapmıştım böyleydi. Birde görünsün diye fotoğraf efektli yani. Ona rağmen ancak… Normalde kimseyi boşuna umutlandırmam çünkü bunun hayal kırıklığı ağır geliyor bilirim. Fakat testlerimiz aynı. Yaptığın test güvenilir. E belirtilerin de varmış bedenini en iyi sen bilirsin. Bu yüzden ben de heyecan yaptım ve emin konuşuyorum İnşallah da boşa değildir güzel haberler alırsın
Çokkk mutlu etin beni valla ya çok dua edicem sana inşallah vardıd bi insan bu kadar emin konuşmaz demek ayn fikirdeyiz
Bence hamilesin hayrili olsun tam emin olmak icin kan testi de ver ben bawka testle bakmiwdim bende bundanda bulanikdi test verdim hamile imiwim
Sagol cnm inşallah hamilemisin sen
Ben doqrudum hata wimdi 2 aylik oldu oglum
Bu test bozuk gibi. Net olmamış sonucu. Kanı bugün mü vereceksin pazartesi günü mü?
Bu teste guvenme ben ilk hamileliymde 5 tabe aldim hepsi tek cizgi ama buyuk aldim 2 cizgi cikdi
Bugun cnm qmq var gibi
Bunda da silik
Bu test bozuk canım çizgi akmış. Öyle heveslisin ki duygukarini heyecanını ben hissettim. Sonucu haber et
Cevaplar geldimi
Verdim cnm hayırlısı
Tm cnm ama silik eczaneye de sordum var dedi kan verdiö
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de çok heyecanla bekliyorum inan ki ![]()
Kan sonucun çıktı mı bakabildin mi?
E nabıza düşmemiş ya bekliyorum ama