1.Her gün 30 dk yürüyüş 2.Yemeklere çorba ile başlamak 3.Kızartma yerine haşlama tercih etmek 4.İçecekleri şekersiz tüketmek 5.Tatlıları ara öğünlerinde tüketmek 6.Günde 2.2-5 litre su tüketmek 7.Yemekleri yavaş- yavaş yemek
Ben 6 aylik hamileyim cok kilo almadim 2 3 kilo aldim tatli cok yemiyorum suyu bol bol içiyorum
ben 5 ay yarım 6 kilo aldım
22 hafta 6 ayliq sayilir?
1 ayda 4hafta varsa 5ay 4gün
@Nergiz13 faydalı bir paylaşım oldu teşekkürler Ve lütfen paketli gıdalardan gazlı içeceklerden uzak duralım hamişler
rica ederim canım Evet , meyve bile taze taze yenmeli herşeyin tazesi paketsizi
Simdi ben 22 hafta 5 günlük hamileyim 6 ayliqmi oluyo?
5 ay 1 hafta 2gündür hamilesin 5 ayı geçmiş bende 5 ay 4haftalık hamileyim
Anladim canim
@Nergiz13 Kesinlikle katılıyorum
Kizlwr hamilelikde kilo verebileniniz oldumu 4 aylik hamileyim ve bu ay 2 kilo birden aldim
Canım ben çok zayıftım gebe kalmadan şuan son aylarımda ekmek tüketmiyorum hiç. Gebelikten öncede ben ekmek ve çok şeker tüketmezdim. Kilonu dengelemek istiyorsan kesinlikle şekerden ve ekmekten uzak dur. Ekmek derken tüm unlu gıdalardan bence.
Kaç kilo ile başladın hamileliğe şuana kadar kaç kilo aldın canım
Ilk hamileligimde 68 le basladim 96 ile dogum yaptim bu ikinci gebeligim 14 haftalik hamileyim 83 kilo ile basladim suan 85 kiloyum kilo almak istemiyorum ama 1 2 haftadir istahimin acildigini hissediyorum bulantilarim ggectigi icin
6.aydayim 11 kilo almışım ilk gebeliğim sağlığınız el veriyorsa mümkün olduğu kadar yürüyüş yapınn doktor istirahat verdi bı süre doğuma yuvarlanarak gitmem inşallah
Havalar guzel olsa yuruyus yapmayi cok severim ama havalar kotu ve 2 yasinda kizim var biraz kotu oluyor bu durum
Cok gecmis olsun aslinda kiloyu sorun yapmayip guzel bi gebelik gecirip saglikla kucagimiza almamiz gerekiyor en onemlisi ama insan takiyor kiloyu kotu hissediyorum kendimi
Susun hiç konuşmayalim kg