Merhaba , ben 4 haftalık gebeyim. Kızlar 8 kasımda ilaçlı tomografiye girdim. 23 kasımda da gebe olduğumu öğrendim. Ayrıca 8 kasımda verdiğim beta hcg testi kanda gözükmedi. Doktor ya hep ya hiç dönemi olduğunu bebeğim etkilenmediğini etkilenseydi düşeceğini söyledi. Ama yine de önümüzdeki 3 ay kritik dedi. Bu konu hakkında bilginiz var mı ? Hamile olduğunu bilmeden ilaçlı tomografiye girdiniz mi ?
Gebe olduğumu 6 haftalıkken öğrenmiştim ve 1 hafta öncesinde alkol almıştık arkadaşlarla. Bebeğimde herhangi bir sıkıntı olmadı. Ha ilaçlı tomografi yan etki yapar mı bilemedim canım. Ama doktoruna katılıyorum, daha henüz çok erken bir gebelik. Olumsuz etki yaratsaydı düşükle sonuçlanabilirdi diye düşünüyorum
Sen kötü düşünme olur mu ? Dualarım seninle
İçinizi rahatır mı bilmem ama belki aşağıdaki konuyu incelemek sizi rahatlatabilir
Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla döllenme ve tutulma derken 2 hafta falan sürüyor o esnada bir sıkıntı olmaz diye biliyorum doktorda zaten söylemiş etkilenseydi düşük olurdu. Tabi allah korusun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende ilk haftalarda kaza geçirip zor süreçten geçmiştim tıpkı senin gibi doktor bana böyle demişti. Hatta bir keresinde bi kişinin beyin ameliyatı bile geçirdiğini duymuştum hamile olduğunu bilemeden rabbim bir şekilde koruyor minikleri.