Bebeğin Ömrü kısaltır derler ne kadar doğru bende bilmiyorum. Bende kestirmek istiyorum da işte bu tür söylemlerdrn şimdilik bıraktım
Batıl inanç
Kesinlikle hurafe o zaman kıl tüy de almayalım olur mu öyle şey canım
Yani oda var
Bencede batıl inanç inanmamak gerek bence kestirmeniz gerekse kestirin yani
Bu arada farklı başlık açmadan buradan sorayım saç boyatan varmı aranızda kızlar benim dip boyam geldi bile 7+1 haftalığız şuan
@Demet Gebeliğin hayırlı olsun
Hoşgeldin Mucize Anneye
Ah şu Hurafeler
Saç boyatma kimyasal olduğu için belli bir haftaya kadar doktorlar önermiyor canım kiz ben @aralıkannesi ne yazdim sana nasil geldi
@afrikanın_gelini54 Karışıklık olmuştur birşey olmaz Kaç haftaya kadar önermiyor acaba ya
hamileliğin ilk üç ayında önerilmiyor o dönemde bebek organları oluştğu için dış etkenlere karşı daha hassas olablir
Merhaba kızlar hamileyken saçını kestiren var mı azıcık ucundan aldırsam ama hurafe de olsa korkuyorum
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Valla bn hamile oldugumu öğrendiğimin ikinci yada üçüncü günü gidip kestirdim. Bizde de sac kestirmek ömür kisa olur diyorlar ama googledan falan baktım oyle bisey yoktu bnde kestirdim rabbim sağlıklı sıhhatli hayirli ömürler versin hepimizin evlatlarına
Her iki gebeliğimde de çok kısa kestirdim ve hiçbir şey olmadı. İnanmayın
Hamilelikte saç kesimi olmaz iyi saymazlar, bebeğin ömrü kısalır diyorlar bu hurafe doğru mu ? saç uçlarım felaket kırık ve kötü durumda aklım karıştı bunu duyunca
Doğru olabilir mi canım benimm sorduğuna göre sende inanmıyorsun ben kestirmedim ama bana da diyen oldu yani ne managgg
Evet inanmıyorum kesinlikle ama işte büyüklerden duyunca insan bir garip oluyor
Haklısın herkes kendi duyduğunu doğru biliyor özellikle büyükler
Bunu bana da çok dediler saç kesimiyle çocuğun ömrünün arasında nasıl bir bağlantı olabilir tamamen hurafe. Ben de iki gün önce saçımı kestirdim