Hamilelikte saç kestirmek

Normalde inanmam bebek için çok hassaslastim​:confused:

2 Beğeni

cok normal tabiki ama bi sekilde kendmii de ikna etmemiz lazim :slight_smile:

2 Beğeni

Pimpirik evhamlı anne olacam büyük ihtimalle :person_facepalming::sweat_smile:

1 Beğeni

Kızlar hamile iken saç kestirdiniz mi acaba

1 Beğeni

Her iki gebeliğimde de kestirdim

Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Seyda ben sahsen kestirmedim

2 Beğeni

Merhaba @Seyda hoşgeldiniz :bouquet: ben yeni saçımı kestirmiştim o yüzden ben ihtiyaç duymamiştım ama kestiren anneler gördüm

2 Beğeni

Hb tşk ederim

1 Beğeni

Bı sıkıntı olmadı demi bazıları diyor hamile iken saç kasilmaz ben anlamıyorum ki ne olacak

Hb canim saol

Bende kestirdim de boyattım da bişey olmaz hurafedir onlar

Kızlar saç kesimi yapmak düşük yapmaya mı teşvik ediyor ilk bebeğimde kestim düşük oldu bunda da kestim çok şükür öyle bir şey olmadı ama saçımı kesip boyamak istiyorum zararlı mı sizce

3 Beğeni

Kesmek ile ilgili fikrim yok ama boya çok zararlı direk saç dibine işliyor ve boyalarda amonyak var kokusu bile hamilelere zararlı. Amonyaksız boyada yok maalesef

2 Beğeni

O zaman doğumdan sonra boyucam :rose:

1 Beğeni

Bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda beklemeye değer :cherry_blossom:

1 Beğeni

Aynen canım :rose:

1 Beğeni

Saç kesimi bebeğin ömrünü kısaltır diyorlar ben inanmıyorum. Boya kimyasal olduğu için zararlıymış

3 Beğeni

Boyayı duydum evet ben de saç kesimi bebekte düşük yapar diye duydum

1 Beğeni

Düşününce bile bağlantılı herhangi iki konu olmadığı aşikar aslında​:blush: Aynı mantıkla tırnak kesmek de sakıncalı olurdu o zaman :blush:

Batıl batıl inanışlar bunlar, inanıp da kendinize kötüyü çekmeyin​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Saç kesmekle bebeğin düşmesinin bir ilgisi olmaz canım. Ben ikisinde de kestirdim ama boyatmadım. Boya önerilmiyor genelde

3 Beğeni