Hamilelikte saçlar hızlı uzuyor. Saçlarının ne kadar uzadığını görmüş olursun.
Evet saçım uzadı biraz .hamilelikdenmi yani bu?
Evet. Hamilelik hormonlardan dolayı saçlar hızlı uzuyor
Hamilelikte saç kestirmek olurmu? Bazi insanlardan duyduguma gore iyi degilmiş, aranızda hamileyken saç kestiren oldumu?
Valla ömurden kisiyo falan diyorlar.bu Yuzden yapmadim.Hem annem bana hamileyken saçini kestirmis.Ondan sonra bidaha uzun olmadi hepde dokuldu yapmiycam bende bu yuzden
Evet benim sacim 5 ayda 5 sm gucle uzadi hamilelikden beri 1 ayda daha hizli uzadigini gordum
Evet kisaliyor ömür diye duydum Allah korusun.ama annenin Şafi hep.kisa kalıyor diye duymamıstim buda bilgi oldu teşekkürler. Ama şoyle bişeyde varki tırnak kesiliyorda niye saç kesilmiyor anlamadım yani
Benim saçım geç uzuyordu.ama hamileyken fark etdim belime gelmiş saçım ,
Yani annemin teyzemin saci hep oyle kisa kaldi uzun olduğunu hiç gormedim.dogru durust uzmadida
Ben kestirdim benim kayınvalidem demişti ama ben inanıyorum dedi güya ömrünü kisaltiyormus kestirebilirsin dedi bana
Ben kestirdim rahatladım çok girdim ağırlık yapıyordu kesmede sıkıntı yok boyatmak kimyasal olduğu için yeni aylarda zararlı
İlk gebeliğimde de kestirdim, bu gebeliğimde de kestirdim canım. Hiçbir şey olmuyor
En çok duş alinca uzun sac ıslanıyor ve ağırlık yapıyor geç köpükleniyor biraz.sinir oluyorum
Güzel kurumayınca da sinüzit yapıyor
Kesinlikle
Bende saçımı kesmek istiyorum zayıf ince telli uzadıkça daha kötü görünüyor fakat bu batıl inançlar yüzünden korkuyorum kesmeye
Bende kesmedim
Dogduktan sonra saçlarım dökülüyor.
Kız korkma bee. İki hamileliğimde de kestirdim saçlarımı valla, hem de kaç kere
İnanma bebeğim boşver
Valla çok kestirmek istiyorum ince telli saçım uzunken kötü görünüyor kendimi Erkin Koray gibi hissediyorum
Gercekten asiri batil arkadaslar oyle sey olur mu kim demis kisaliyo diye hepimiz cok sukur muslumaniz boyle seylere inanmayin bence