Bencede daha iyi olur aklımızda klmz
Kızlar son haftalarda son boyatan oldu mu? Benim 32+6 bugün beyazlar çıkmaya başladı doğumda sacım beyaz istemiyorum boyamakta korkutuyor bişi olur mu diye sizce sorun olur mu?
Sadece hamilelikte değil doğumdan sonra da ilk 6 ay emzirme döneminde saç boyamayı önermiyor doktorlar
Peki saç kestirmekle ilgili bilgi var mı
Hamilelikte saçını boyatan yada kendi boyayan varmıı
Merhaba hoş geldim canım. Aşağıdaki makalenin sonlarına doğru saç boyama ile ilgili bilgi var.
https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-sacinizi-bekleyen-degisimler/4533/
Teşekkür ederim
Önerilmiyor canım
Merhaba @Songüll hoşgeldiniz kimyasal olduğu için önerilmiyor
Kimyasala kalirsak hiçmi tuvalet banyo yikamiyoruz çamaşır suyu bulaşık deterjanları bunlarda kimyasal
Bu yüzden hamilelikte kaçınmak gerek kapı pencere açık olmalı ve mutlaka maske takılmalı @Songüll
Merhaba kızlar benim saçım kızıl, anne olmak istiyorum fakat hamilelikte boya yapmak zararlıdır deniliyor. Benim gibi kızıl olup dip boya olayını çözebilen oldumu, doğal boyalar nekadar doğal? Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
İlk üç ay bebek gelişimi için çok kritik bir süreç olduğu için önerilmiyor. Benim beyazlarım fazlaydı doktoruma danıştım hava alan bir yerde maske takarak boyayı solumadan saçlarını boyayabilirsin dedi ben 5 ay bittikten sonra boyadım. Doğal boyalar da doğal değil açıkçası.
Benimde saçlarım kızıl doktorum 3 ay geçtikten sonra boyayabilirsin dedi ama açık alanda. 7 aylığım 3 kere boyadım ben
Hamileyim bildiginiz sorun yaratmayacak dogal bir boya var mi ?
Çok pahalıymış bu trendyolda
@Senay o yüzden en iyisi boyamamak, doğal hali daha güzel zaten