Hanımlar hamileyken saçını boyatan oldu mu hiç aranızda
Şahsen ben boyamadim hamileligim bitene kadar boyamayida düşünmüyor zararlı olduğunu biliyorum yani normal dönemde zararlı zaten hamile iken bebeğe zarar verme ihtimali de var benim tercihim kına olcak
Ben biraz heves ettim sanırım teşekkür ederim canım
Burda boyayan anneler var okumuştum. Doktoruna danışıp bitkisel ürünlerle 1 seferlik boyamislar vs. Dilersen arama kısmından bak arkadasim ya da sen de doktoruna danis
Çok normal şimdi 15-16 yaşında kızlar boyuyo ben 24 yaşındayım o yaşta tek yaptığım şey sadece evde sürme cekmekti bu yasima kadar sadece 3 kez boyattım 2si ümide sonuncuda düğün günümde eşim için di
Ben mesela kınayla bile boyamak istemiyorum. Dogum sonrası kuaföre gidip 9 ayın acısını çıkaracak bakımla geri dönme hevesindeyim. Iceri bir girisimiz var bir de çıkışımız tarzinda
Ben doktoruma sordum maske kullanarak hava alan bir ortamda boyayabilirsin yeter ki kokuyu soluma dedi gayet rahat bir üslupla. Tabi tercih yine sizin.
İki kere boyadım hamileliğimde 32+3üm 37 den sonra tekrar boyıcam aşırı beyazım var ilk oğlumdada boyamıştım kapalı alanda degıl acık alanda boyatıyorum bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Teşekkür ederim canım
Ya ben düğünde bile boya yapmadım yani o derece cahildim
Doğru söylüyorsun valla
Öyle yapicam bı doktoruma da danışayım zaten 3 aylık olduk
İlk 3 ay boyamamak daha iyi ne olur ne olmaz gelişim için en kritik dönem.
Bende öyle yapmayi düşünüyorum 9 ayın acısını çıkarıcam
Ben kokusuz boyalarla boyattım 3-4 kez . Hamileligimi bilmediyim donem keratin düzleştirme yaptırmışdım ona uzuluyorum
En güzeli valla yeni gelmedik yeniden geldik
Yaa cahillik deme de ben kapalı olduğum halde boyattım fırsat bu fırsat diye birde tanidikti kaş bıyık genital koltuk altı saç kesim boyama 100 TL halletmistim
Doğru valla canım
Çok şükür
Benim saçlarımda da çok beyaz var ama boyamayı düşünmüyorum çocuğumun sağlığından önemli değil.