Hamilelikte Saç Boyama?

Kesim olur da boya icin kına kullanabilirsiniz belki. Birkac tanıdıgım saclarını kına ile boyuyor organik oldugu için cok da hos duruyor

Cok teşekkür ederim bılgı verdiğiniz için

Merhaba suan 17 haftalik hamileyim saclarimi boyatmak istiyorum ama dogumdan bir kac gun once(Sezeryan). Hamilelikte sac boyatip da sorun yasayan varmi

Gebelikte ve sonrasında 6 ay emzirme döneminde dipten boya önermiyor doktorlar ve genelde kuaförler de boya yapmıyor hamileyken tabi size kalmış birşey

Kizlar 26 haftalik hamileyim saclarimi boyatmak istiyorum ama boyuyan var mi veya boyatilabilir miyim bilgisi olan yazabilir mi ?

Vla doktorum ilk 4 ay sakin boyatma dedi benimde niyetim vardi ama bnm icim rahat etmez diye bi suphe icimde kalir diye dogumdan sonraya biraktim

Bana ilk üç ay boyama dedi sonrası boyayabilirsin dedi ıkı defa boyadım

Bitkisel boyalarla yapila bilir diyor bazı doktorlar.

Ama benim doktorum asla boyama olmaz demişti. Zaten bende risk etmemiştim.

Benim doktorumda 3 aydan sonra sorun olmayacağını anlattı ve herşeyden önce mutlu olmamı söyledi stres sıkıntı emin ol o boyadan daha çok çocuğa etki edıyor öyle mutlu olacaksan seni keyiflendirecekse al bitkisel boya çok bekletme kokusuna da maruz kalma boya

1 Beğeni

Burda bı arkadaşım var gebelik okuluna gidiyor orda söylemişler saç boyama ve oje şeyleri.asla önermiyorum demiş benimde niyetim vardi da ordakiler yok diyince kızda bana dedi bende dedim boyatmiyim

İçin nasıl rahat edecekse onu yap canım senin bedenin senin bebeğin nasıl mutlu olacaksan yani

Neyse bende dogumdan sonraya birakiyim zaten az kaldi az daha sabrederim

Bitkisel boya ile mi normal mi

Cogu insan boyama diyor evet veya boyucaksan bir iki gun kala boya diyorlar

Bende çok isterim burda tanıştığım arkadaşım var gebelik okuluna gidiyor dedim soruver dedi tam şansa konu saç boyama dedi ordaki bayan boyama demiş bende tereddüt etti 32+5 günlüğüm erken doğum riski de var şimdi aklım karışıyor valla

Doktorların geneli,ilk üç ay bebeklerin organ gelişimi yeni oluştuğu için boyama yapılmamasından yana.Daha sonraki süreçte ise amonyak /koku içermeyen bitkisel boyalar ile boyanabilecegi yönünde. Saçınızda beyaz varsa ve bu rahatsız ediyorsa ben boyanabilir olarak bakıyorum olaya. Ama beyazlık yok,diplerden çıkan orjinal saçlar kimseyi rahatsız etmez bu süreçte.Beyaz apayrı bir rahatsızlık :face_with_hand_over_mouth: Ben ilk başta resimdeki stick saç boyaması ile kamufle ediyorum. Diplerim uzadığında topuz yapıp diğer saç spreyi ile maskeleme yapıyorum. Ama artık kapanmayacak yerlerde ise bitkisel boyayla boyuyorum buda 1.5 2 ayı bir sekilde idare ediyor. Kokusuz olursa ve 30 dakikayı geçirmezsek problem olacağını düşünmüyorum.

Kullandığım ürünlerde bu şekilde.

1 Beğeni

Bitkisel ile kokusuna yinede maruz kalmadan boyayabilirsin canım ama dediğim gibi senin için nasıl rahat edecekse onu yap bize de bakma

Bitkisel degil normal kuafor boyasi dusundum ama nolur nolmaz riske atmiyim dogumdan sonra artik

Doktorum bana ilk 3aydan sonra boyayabilirsin demişti ben iki kere boyadım