selamünaleyküm, fikir olsun diye yazmak istedim. 31 haftalık gebeyim, 3 aylarda ara ara tuttum elhamdülillah bir problem yaşamadım. hatta yemek yediğimde çok yiyip tıkandığım için yemediğimde daha rahat ettim. şeker ve tansiyon problemim yok, o yüzden ramazanda da hafif bir yemekle iftar edip (su içebilmem için az yemem gerekiyor), arada en az 1.5-2 litre su içip, sahurda da yumurta avakado gibi besleyici şeyler tüketmeyi düşünüyorum. bu şekilde devam edip arada dinlenmek için es verebilirim diye niyetlendim. rabbim evlatlarımızı da bizi de muhafaza etsin ![]()
1 Beğeni
Bende 19 haftalık gebeyim bugün oruçluyum bir sorun olmadı sadece başım dönüyor birazcık zaten aralıklarla tutarsanız açlığı dengelersiniz 1 gün tutup bir gün tutmamak gibi ben öyle yapucam inşallah
Benim zor oldu canım ya 37. Haftadayım bugün tuttum ama 2 defa elim ayağım titredi başım döndü soğuk terler attım az kalsın bayılıyordum zor oturdum sandalyeye tutamayacağım kaza yaparım artık
Merhaba 13+5 haftalık hamileyim. Oruç tutuyorum bir zararı olur mu acaba iftarda ve sahurda vitaminlerimi alıyorum.
Benim pazartesi doktor kontrolum var 1 gun tuttum 16 haftaligim kotu oldum tutamiyorum gidince soracagim hocaya sordum kaza etmek uzere tutulmayabiliyirmus doktora sorun bi