Hamilelikte Öksürük? 🙄

Sarımsaklı süt için. Bir diş sarımsağı ezin dövün bir bardak sütle beraber kaynatın sıcak sıcak için iki gece deneyin kesecektir öksürüğü birde sabahları bir diş sarımsağı dörde bölüp hap gibi yutun. Ben 15 gün çektim serklajlıyım bebek alttan çıkacak gibi oluyordu her gece acildeydim dikişlere bakılıyordu

2 Likes

Aynen bendede bütün testler yapıldı ilk 10 gün agir geciyor malesef… ben hissettigim ilk an doktora gittim bogazimda kuruluk vardi ve burnum hafif kapalıydı buna ragmen vırus oldugum cıktı sonrasi cok fenaydi 3 hafta kendime gelemedim daha bu hafta yeni yeni iyiyim​:weary::saluting_face:

Valla başa gelecek olan geliyor inanın. Dikkat çok ettim. Ellerimi sürekli yıkamaktan ellerim yara oldu. Maske taktım hep dışarı çıktığımda ki, çok fazla dışarı bile çıkmadım hastalık kapmayım bu süreçte diye. Ama gel gör ki, yine yakalandık. Gözden bile bulaşıyormuş bu RSV. Maske taksak da gözler açık . Allah yardımcımız olsun. :heart:

1 Like

Çok geçmiş olsun :bouquet: Benimki de sorunsuz geçer inşallah

1 Like

Kozlar bir haftadır öksürüyorum her öksürdüğümde bebeğim için korkuyorum zararı olur mu herşey denedim deniyorum geçmiyor bir türlü lütfen yardım edin bi an önce geçsin şu öksürük,Bebeğe zarar verir mi :pleading_face:

Ben de 31+4 çok öksürüyorum kriz şeklinde karın kaslarım ağrıyor artık baya araştırdım sorun olmuyormuş bebek amniyon sıvısının içinde olduğu için

Ay inşallah ya bebeği etkilemesin de inşallah en kısa zamanda iyileşiriz