Nebulizatör denemiş miydiniz
Ilık ballı süt iyi gelecektir
Geçmiş olsun
Tuzlu suyla gargarada iyi geliyor boğaza
Geçmiş olsun
Yok denemdim nedir ki o
Denicem onuda teşekkür ederim
Yaptım çanim sağolasın
Burundan buhar alma. Biz oğlumda yapıyoruz. Şarjlı nebülazatör satın aldık her eve lazım
He bizde yok benimde aklımdan geçmedi değil
Kızlar merhaba ben memlekete geldim şeker testini de yaptırdım şükür birşey çıkmadı. Ama son bir haftadır kuru öksürük ile savaşıyorum resmen dr.ilacta yazmadı ,doğal şeyler yapacaksın dedi . Bende faranjit de var gece çok fena tutuyor ya . Öksür öksür çocuk da rahatsız oluyor içerde yapmadığım şey kalmadı,pekmez, ıhlamur çayı, ballı limon çay zencefil, bolca da meyve . Ama bana mısın demedi ya hala var ne önerirsiniz bunun için?
@Asenam merhaba bende hastalandığım için öskürük çok rahatsız ediyordu geceleri daha çoktu doktorum içinde pekmez bulunan bir ilaç yazdı yani hiç zararı yok günde 3defa içiyorum doktoruna söyle sanada öyle bir şeyler yazsın hemen geçiyor
Tereyağını eritin, içine pekmez koyun, günde 3 defa 3 tatlı kaşığı alın. Hemen kesecektir
Sıcak çorma, limonata ve ballı süt iyi gelebilir çok geçmiş olsun
12 haftalık tüp bebek gebesiyim öksürük oldum 1 aydir gecmiyo tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba canım aramıza hoş geldin, geçmiş olsun.
Hamilelikte öksürükle başa çıkmak için birkaç evde deneyebileceğiniz güvenli yöntem bulunmaktadır. Ancak, her zaman öncelikle doktorunuza danışmalısınız. İşte bazı öneriler:
- Bol Su İçmek: Vücudunuzu nemli tutmak, boğazınızı yumuşatmaya ve öksürüğü hafifletmeye yardımcı olabilir.
- Bal ve Limon: Sıcak suya bal ve limon eklemek boğaz ağrısını hafifletebilir ve öksürüğü yatıştırabilir.
- Buhar Tedavisi: Sıcak bir duş almak veya bir kap sıcak suyun buharını solumak, solunum yollarını açmaya yardımcı olabilir.
- Tuzlu Su ile Gargara: Tuzlu su ile gargara yapmak, boğazdaki irritasyonu azaltabilir.
- Nemlendirici Kullanmak: Özellikle kuru ortamlarda, bir nemlendirici cihaz havadaki nem oranını artırarak solunum yollarını rahatlatmaya yardımcı olabilir.
- Hafif Egzersizler: Hafif yürüyüşler gibi hafif egzersizler, kan dolaşımınızı artırarak genel sağlığınıza katkıda bulunabilir.
Unutmayın, bu öneriler genel bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir sağlık sorununuzda veya tedavi seçeneklerinizi değerlendirirken profesyonel tıbbi tavsiye almanız önemlidir.
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz @Hayriyee
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Geçmiş olsun
Ilık ballı süt iyi gelebilir. Bir de tereyağını tavada eritip içine biraz pekmez koyun. Sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyin. Hemen kesecektir öksürüğünüzü
@Hayriyee hoş geldin canım
Ball süt iç ve tuzlu suyla gargara iyi geliyor.gecmiş olsun
Günaydın canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Hayriyee bol bol dinlen ılık şeyler tüket
Merhaba @Hayriyee hoşgeldiniz @tup-bebek anneleri tanışmak ister misiniz ılık ballı süt, limonata, çorba bunlar hem boğazınızı yumuşatır
Hepsini yaptim pekmez ballı süt suyuda bol içiyorum ama gecmiyo malesef
Öksürük var baya 8 haftalık gebeyim bir zararı olurmu diye içimde bir korku var öksürüğü kesmek için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz