Arkadaşlar tekrardan merhabalar herkese 7+4 oldum bugün. Benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için ve kesen assagiya tutunduğu için 5+4 Haftada oksapar başlattı doktorum oksapardan 3 4 gün sonra kanamam başladı acilen gittiğini devlet hastanesindeki doktor umudu kesmemi kesenin ecis bucus olduğunu bütün ilaçları bırakıp evde doğal düşük yap kürtaj olmanı tavsiye etemem dedi hatta bu geri dondurulemez bir gebelik malesef yapacak bir şey yok dedi bende bütün ilaçları bıraktım kanamam kahve rengi lekelenmelere dönüştü tabi ben bu süreç içinde umudu tamamen yitirdiğim için kürtaj olmamak için havuza gittim neler yaptım kürtaj ihtimali beni korkuttugu için düşürmek için yapmadığım şey kalmadı ama kanamam neredeyse yok denecek kadar azaldı tekrar araştırmada ki doktoruma gittim alttan muayne etti ben kürtaj olayına kendimi hazırlamisken doktor bebeğin yasadigini hatta kalbinin attığını söyledi banada dinletti inanamadim o anda kendimi dünyanın en kotu insanı hissettim vicdan azabı duydum çünkü bu 5. Kaybım olucakti ben o kadar çok isterken yaptıklarım aklıma geldikçe kendime kızdım doktor bebeğimin iyi olduğunu ama etrafında çok yerde kanama alanı olduğunu söyledi hala riskli dedi durabilirde dusebilirde dedi oksapar tekrar başlattı dünden beri tekrar kullanıyorum ama lekelenmeler çoğaldı oksapar kullananlar bana tavsiye verim ne olur oksapar kanama alanlarını cogaltirmi
Allahin mucizesi iste kendinizi suclu hissetmeyin doktor tamamen imkansiz konusmus size bazen tek doktorla kalmamak lazim …insalah saglikli bir gebeliginiz olur bebeğiniz tutunur size oksapar ben kullaniyorum ama benim kullanim amacim farkli .burada kullanan anne adaylari var yardımcı olacaklardır
Evet rabbimin mucizesi onca şeye rağmen hala benimle çok şükür acaba sizin nedeniniz nedir kan pıhtılaşması mı var acaba?
Canım bnde kullanıyorum iki düşük yaptım bnde sadece kan pıhtılaşması çıkdı güzel bi doktora gmrünmeni tavsiye ederim hangi şehirde sin
Kaçıncı haftadasın şuan rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bnde yarın kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarım
Ben surekli yatarak geciriyorum pihtilasmamasi icin verdi bana .insallah bu sefer sagliklica kucaginiza alirsiniz allah sifa versin sen ve bebisine
Ben programa göre 7+6 ama doktora göre 7+4 çok şükür 3 gün önce duydum alttan baktı ve kalp atışı gördü rabbim sanada duymak nasip etsin inşallah sağlıcakla kucaklarimiza alalım
İnşallah canım güzel bi doktora git doktor önemli bn her hafta 2.30 saat yol gidiyorum
Yaa çok teşekkür ederim benimde kalbinin durmaması için verdi ama bu seferde lekerim çoğaldı
Canım sana yazdığım mesejlar onaylanmiyor
Allah Allah neden acaba
Ozellikle riskli gebelikte uzman doktor bulun kendinize daha fazla caniniz yanmasin artik
Bilmiyorumki
Ben uzman bı doktora gorunuyorum aslında ama Samsun’da ben amasyadayim
Hm. Yani doçent doktor olsa iyi olur bnce
Doçent doktor öğretim üyesi çok iyi aslında ama tek sıkıntım her zaman oraya gidemiyorum malesef
Hmm anladım canım Sivas’ta olsaydın doktorumu diyecekdim sana
Ayy canım Sivas çok geldim oraya çok severim Sivas’ı keşke yakın olsaydı arada 5 saat var
Bn de oksapar kullanıyorum dokuzuncu haftada kanamalar yaşadım ancak doktorum hiçbir şekilde oksapari kesmedi hem kendi doktorum hem de başka bı doktor oksaparin kanama yapma gibi bı etkisi olmadığını söyledi ancak sizin durumunuzda da geçerli mi bilmiyorum
Doğrudur canım neyse inşallah güzel geçer hamileliğimiz bulantı varmı sende bnde çok var