Benim kese atrafinda fazlaca kanama alanlari varmış doktorda dediki riske atmayalım bitene kadar bırakalım sonra tekrar başlarsın dedi ama benkan sulandırıcı kullanmadığım zaman vücudumun çeşitli yerlerinde böyle pıt pıt atmalar hissediyorum böyle seyirme gibi değil ama sanki kan akisimi hissediyorum gibi bu seferde korkuyorum valla ne yapsam şaşırdım
Bende ilk hatfalarda çok vardı 6 dan sonre kesildi şimdi ara ara akam yemekten sonra midem bulanıyor hiç şikayetçi değilim ama güzel hisler bunlar
Doktorunun iyi olduğunu düşünüyorsan onu dinle çünkü herkesin durumu farklı oluyor
Evet evet iyi bir doktor gerçekten ama çok yoğun 4 kayıptan sonra insan hep kalbi ağzında kime neye guvenecegini bilemiyor artık malesef inşallah bu defa her şey yolunda gider de ohh diyecegim günler gelir
Tabi canm. Bnde kusma da var hiç bi şey yemek istemiyorum akşam
İnşaallah gönlünce olur bn de çok zorlandim çünkü tüp bebek ve ikiz onikinci haftaya kadar çok yoğun adet kanaması kadar yoğun kanamalar yaşadım her gün bir sene gibi gecti
- Haftada geçiyormuş galiba bide kız olunca diyolar çok mide bulantısı oluyomus
Off seninde çok zor olmuş ya canım benim doğum yaptı mı peki şu anki durumun nedir
Yok cnm bnm şuan 16 haftalık hala bulantılar var ama bunlara şükrediyorum kanamalar da çok şükür onikide durdu. Oksapari hala kullanıyorum
Ayy inşallah çok isterim kız olmasını
Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini cinset öğrendin mi peki ayy ne güzel ya ikiz annesi olacaksın
Evet öğrendim elhamdülillah biri kız biri erkek ama o kadar korkuyorum ki bişi oluck diye
Başka cogun varmı valla belli olmaz inşallah kız olur sağlıklı olsun Allah’ın izniyle
Maşallah barik Allah rabbim esirgesin ne güzel işte sağlıkla kucağına almak nasip olsun bir şey olmaz inşallah ya ne güzel tehlikeli evreyide geçmişsin içini bunaltma canım zor biliyorum ama biz güçlü olmazsak onlar kimden güç alacaklar ki
Haklısın cnm inşallah sen de atlatırsın o kadar zor ki o dönem Rabbim tüm annelere güç kuvvet versin.
Evet benimde çok içim içimi yiyor bazı geceler uyuyamıyorum eşim her işten geldiğinde mercimeğim napıyor diyor kendimce kendime çok büyük sorumluluk yüklüyorum sanki her şey benim elimdeymis gibi ama her şey Rabbimin elinde ben kendimi kilitli bir sandigada koysam o benim nasibimde yoksa yine olacak olan oluyor malesef bunu çok acı şekilde tecrübe ettim ne yazık ki
Yok ilk gebelik canım inşallah cümlemizin rabbim hepimziin yardımcısı olsun annemi daha çok anladım kolay değilmiş şimdiden başlıyor rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Ayy rabbim gönlüne göre versin canimm aman bacım eskiler ne güzel dogurmuslr çatır çatır benim annem 6 çocuk doğurmuş şimdi anneme diyirumki annecim kesenin etrafında kanama alanları varmis garibim saf saf yüzüme bakiyor yeni yeni hastalıklar icat olmuş alt tarafı doğuracağınız bir çocuk diyor doğru vallahi
Aynen. Valla bnmkside aynsını söylüyo diyo hiç duymadık ineyi de yedğimiz içtiğimiz hiç bi şey sağlıklı değil ki çocuklar da sağlıklı olsun
Vallahi doğru diyosun kimi duysam hamileliğinde düşük riskim var diyor ben kendimi tek sanardim ama etrafımda o kadar çok ki rabbim yardimcimiz olsun korktuğumuz yerelere ugratmasin inşallah sağ sahlim bebislerimizi kucagimiza alalım inşallah artık burda şöyle bı post açalım “BEN DOĞUM YAPTIM KİZLAARRR” çok aminnn