Hamilelikte ne sıklıkla doktora gidilmeli?

1. Haftadayım doktorum genelde 3-4 hafta süreyle beni kontrole çağırıyor. Ben ikinci haftadan sonra huzursuz oluyorum. Stres oluyorum. İlk hamileliğimde dış gebelik yaşadım zorlu ve acılı bir süreçti. Siz ne sıklıkla muayene gidiyorsunuz?

32 haftaya kadar ayda birdi şimdi 2 hafta da bir çağırıyor doktorum

1 Beğeni

Merhabalar bende ayda 1 olacak şekilde gidiyorum şuan 29 haftaligiz :pray:t2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim demek ki normali bu şekilde

Sizinle aynı süreci yaşadım, sağlıklı bir hamilelik olduğuna kendimi inandırmakta çok zorlandım. Hep bir acaba vardı içimde. En uzun aralık 2 hafta oldu, 2 haftada bir gittim, içim rahatladı, onu gördükçe psikolojik olarak daha iyi hissettim kendimi. Yani bunun bir kuralı yok aslında sizin içiniz o şekilde rahat edecekse 2 haftada bir gitmenizde bir sakınca yok. Sağlıkla alın kucağınıza :pray:t2:

1 Beğeni

Bende iki haftada bir gittim sürekli üçğncü haftayı beklemek zor oldu banada :smiling_face: ne zaman isterseniz gidin bence

1 Beğeni

Ben 30 haftaya kadar ayda 1 gittim agri vs. Birsey oldugunda gittim tabiki ama olmadigi surece ayda gittim suan haftada gidiyoruz 35 haftalgz bazen 10 gune gidiyoruz

30 haftaya kadar 3 hafta da 5 hafta da gittim şuan 34 haftalık 2 hafta da bi gel dedi

Bende ayda 1 gidiyorum sürekli cagirmiyor gebelik düzgün ilerliyorsa.

Devlet hastanesinde kalbul etmiyolar siz devletemi gidiyosunuz

Ben devlete gidiyorum doktor ksşe veriyor randevusuz istediğim yada doktorun çağırdığı zaman gidebiliyorum

32 . Haftada devlete gitmeye basladim ama suan hem özel hem devlete gidiyorum dogum icin devlete gitmek icin gidiyorum acikcasi

Ozaman sıklikla gitmeniz normal devlette ayda bir gidiliyo 30 dan sonra sure 2. Haftaya dusuyo

Evet devlet hastanesine gidiyorum

Devlete istediğin zaman gidiyorsun ayda bir diye bir kural yok istersen her hafta bile gidebiliyorsun

19 haftalık oldum ben her canım istediğinde gidiyordum hala da gidiyorum bana da bir ay sonra gel diyorlar ama ben bir hafta sonra yine gidiyorum kontrole içim rahat olsun diye

1 Beğeni

Aynen öyle önceki gittiğim doktor bebeğin ters pozisyonda olduğunu söylemedi herşey normal diyordu her gittim de 2 , 3 hafta da gel diyordu sonra doktor değiştirdim bebeğin ters duruyor dedi popodan geliyor

Kaç haftalık döner inşallah normal doğum için her doktor farklı şeyler söylüyor valla Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Evet ben her hafta sira almadan gidiyorum orda kayit olusturuyorlar ama iyiki ozelede gidiyorum 4 gun once devlet hastanesi bebegimin kilosunu 200 grm fazla soyledi ozele de randevum vardi o gun ozele gittim olmasi gereken kiloyu orasi soyledi ki biliyorum kizimin olmasi gereken kiloyu her hafta gitmenin faydasi diye de dusunuyorum

1 Beğeni

34 haftalık bu pozisyonda dönmez dedi mecburi sezeryan şart dedi sağlıklı olsunlar da doğum şekli önemli değil

1 Beğeni