Aynen öyle canım
Arkadaşlar sizce doktor kontrolleri ne sıklıkta olmalı normalde doktorlar her kontrolde bir ay sonra gelin diyorlar ayda bir gitmek sık mi acaba eşim iki ayı birlestir git diyor ama
Ben üç haftada bir gidiyom
Ayda 1 bazen bana az bile geliyor. 1 ay içinde o kadar şikayetlerim değişiyor ki. Sürekli gellişim içinde olan bi bebek var ve bizimde vücudumuzda , değerlerimizde değişmeler oluyor. Bunu kontrol altıında tutmak gerekiyor.
Haklısın her gün neredeyse bir yerimizin ağrısıyla baş ediyoruz ben internetten de bakıyorum genelde çoğu şikayet normalmis ama doktora da şikayetlerimi saydigimda normal diyor
Mesela benim bu ara tansiyon düşüklüğümle beraber mide bulantılarım çıktı tekrardan. Ve sağ karın tarafta bi ağrım var . Salı günü randevum . O zamana şikayetiim geçerse demmeyide unuturum kesin ama haftada 1 kontrol olsa işime gellir. Kendimde ağrı olunca bebeğim iyi mi diye merakta kalıyorum
Ilk haftada her hafta gittim simdi 1 ay sonra gel dedi farkli birsey olmadigi surece dedi doktor
İlk gebeligimin haftalarinda haftada gitmek istiyordum o bile az idi, insanın icine sürekli şüphe düşüyor acaba birşey olur mu kalbi atıyor mu vs diye . Hareketlerini hisaettikten sonra o sürekli gitme istegim azaldi. Doktorumuz 3 haftada bir çağırıyor . 2 ayda bir gitmekte çok fazla zaman sanki
Aslında insan sürekli bir şeyler öğrenmek bilgi almak ve ultrasonda bebeğini görmek istiyor hastane yakın değil bize malesef eşim de hemşire sürekli olarak izin alması sıkıntı oluyor çok şükür bebeğim ve benle alakalı herhangi bir sorun çıkmadı şimdiye kadar normali nasıl olmalı onu da merak ediyorum
Çok şükür ben de hissetmeye başladım çok tuhaf bir his ama çok güzel ve özel hareketlerini hissedince iyi olduğunu düşünüyoruz inşallah hep öyle olur
Normali ayda 1 diye biliyorum. 8 aydan sonra 15 günde bir gidiliyor
Ne sıklıkla ultrason kontrolüne gidiyorsunuz. Ben 20.haftamda detayliya gittim 21.haftada da bebeğin yüzünü görürüm belki diye yine gittim özele muayeneye bana 24.haftanda gel dedi aç gel dedi şeker yüklemesi için ama hem muayeneye para verip hem de şeker yüklemesi için para vermek saçma geldi devlette de yaptırabiliyorum sonuçta. 20. Haftadan sonra hangi haftalarda ultrasona gittiniz
Ayda 1 kere gittim ben özel bir durum olmadığı sürece de öyle çağırıyor doktor zaten şu an 33 haftalığız 2 haftada bir görmek istedi doktor 38 de sezeryana alacak
Canim bende 21 haftalik gebeyim ayda bir gel dedi doktorum hatta tansiyinum sinirda cikiyor olcum yapmami istedi yukselirse beklemeden gel dedi yani ayda bur gitmen yeterli
Bizim devletin cihazı kötü özel de cihazları yok yeni güzel büyük ekranda görüyorsun o yüzden özele gitmek istiyorum ama devlete gitsem de yine de aksi bişey varsa görür dimi ölçümleri falan net anlıyor
Kayseri şehir hastanesine mi gidiyorsunuz
Açıkçası ben devlet hastanesi doktorlarına pek güvenmiyorum çok fazla hasta baktıkları için hemen 2-3 dk içinde yalandan bakıp gönderiyorlar
Hayir canim erkiletteki kadin dogum bolumune gidiyorum mhrsden mehmet emel tarman cocuk hastaliklarinek hizmet binasi diye randevu alabilirsin